„iPhone“ naudotojų laukia pokytis. Naujovė greičiausiai sutrikdys jūsų raumenų atmintį  ()

„Apple“ atlieka subtilų „iPhone“ programinės įrangos pakeitimą, kuris greičiausiai sutrikdys jūsų raumenų atmintį: didelis raudonas mygtukas „baigti skambutį“ bus perkeltas į kitą vietą, rašo CNN.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„iPhone“ telefono programinė įranga laukia „iOS 17“ atnaujinimo. Dėl jo pasikeis skambučio nutraukimo mygtuko vieta – jis bus perkeltas į ekrano apačią dešinėje, šalia kitų funkcijų. Šiuo metu šis mygtukas yra telefono apačioje.

Tikėtina, kad šiuo pakeitimu siekiama supaprastinti telefono programėlės išvaizdą ir visas funkcijas sudėti į vieną vietą.

Gegužę vykusioje kasmetinėje pasaulinėje programuotojų konferencijoje bendrovė parodė daugybę naujų įrankių, kurie bus įdiegti į „iOS 17“ ir kurie leis skambinti ir siųsti žinutes kitiems asmenims.

„iPhone“ naudotojai galės kurti kontaktų „plakatus“ – pasirinktinius paveikslėlius, kurie bus rodomi kam nors skambinant arba priimant skambutį.

 

Tuo tarpu nauja funkcija „Live Voicemail“ realiuoju laiku perrašys skambinančiojo žinutę, o įrankis „NameDrop“ leis naudotojams dalytis savo kontaktiniais duomenimis laikant du „iPhone“ arti vienas kito.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(3)
(5)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: