„Tai spjūvis į veidą!“ Neįtikėtina. Kaip gerbėjai sureagavo į naujausią „iPhone 15“  ()

Skambiai pristatytas „iPhone 15“, panašu, gerbėjų nesužavėjo. Šie socialiniuose tinkluose naująjį flagmaną išvadino „nuviliančiu“ ir „nepateisinusiu lūkesčių“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antradienį vykusiame „Wonderlust“ renginyje „Apple“ pristatė keturis naujus „iPhone“, taip pat daugybę kitų produktų, įskaitant naujus „Apple“ laikrodžius.

Tačiau kai kurie gerbėjai nebuvo labai sužavėti naujausiais telefonais, rašo „Business Insider“.

Niekada neatsisakysiu „Apple“ produktų, bet visi „iPhone“ nuo 11 iki 15 modelio yra visiškai tokie patys telefonai“, – teigė vienas vartotojas „X“ socialiniame tinkle (buvusiame „Twitter“).

„Inovacijų ir pažangos trūkumas „iPhone“ telefonuose labai nuvilia“, – pridūrė jis.

Kiti „Apple“ gerbėjai naujuosius produktus apibūdino kaip „nepakankamai įspūdingus“ ir teigė, kad dėl naujovių trūkumo jiems „kilo pagunda grįžti prie „Android“ įrenginių“.

„iPhone 15“ yra labiausiai nuviliantis ir neįtikinantis flagmanas per pastarąjį dešimtmetį“, – rašė kitas vatotojas.

Šių metų baziniai „iPhone 15“ modeliai yra spjūvis į veidą lojaliems klientams“, – pridūrė kitas.

Naujausiuose „iPhone“ telefonuose, palyginti su ankstesniais modeliais, padaryta nemažai pakeitimų, visų pirma, „Lightning“ įkrovimo jungtis pakeista į USB-C.

 

„Apple“ teigė, kad neturėjo kito pasirinkimo kaip tik atlikti šį pakeitimą, nes tai padaryti spaudė Europos reguliavimo institucijos.

Technologijų milžinė taip pat pristatė naują „veiksmo mygtuką“ „iPhone 15 Pro“ telefonuose, kuris pakeitė nutildymo mygtuką. Juo galima atidaryti kamerą, įrašyti balso atmintinę.

Tačiau ši nauja funkcija taip pat sulaukė gerbėjų kritikos, nes ji apriboja vartotojų galimybes vienu metu atlikti tik vieną veiksmą.

„Veiksmo mygtuką „iPhone 15 Pro“ serijos telefone galima sukonfigūruoti tik vienai funkcijai atlikti?“ – sakoma viename įraše.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(3)
(10)
(-7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: