5 programėlės, kurias verta įsidiegti turint išmanųjį laikrodį  ()

Išmaniosios technologijos yra neatsiejama mūsų kasdienybės dalis, ypač sparčioje šiuolaikinėje aplinkoje. Ar ieškote būdų, kaip nepaklysti kelionių metu? Galbūt norite pagerinti asmeninius sportinius rezultatus ar tiesiog klausytis mėgstamos muzikos neišsitraukdami savo išmaniojo telefono? Dabar, kai programėlės perkeliamos iš telefonų į išmaniuosius laikrodžius, galite tikėtis dar didesnio komforto ir efektyvumo. Ar išmanieji laikrodžiai jau gali pasigirti tokiomis atsisiunčiamomis programėlėmis, kokiomis naudojamės savo telefonuose?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Šiandien, skaitmeninės patirtys nėra ribojamos tik išmaniųjų telefonų, jos taip pat pasiekia mus per mūsų riešus. Išmanieji laikrodžiai tapo neatsiejamais įrankiais, kuriais galime ne vien sekti savo sporto progresą ar stebėti sveikatos rodiklius. Taigi, išmaniųjų laikrodžių turėtojams verta išnaudoti visas savo įrenginio galimybes ir įsidiegti papildomas programėles. Ypač tas, kurios dar labiau palengvina kasdienybę bei leidžia išnaudoti įvairias funkcijas“, – sako „Huawei“ produktų mokymų vadovė Lietuvoje Urtė Eidžiūnaitė, pristatydama programėles, kurios pravers išmaniųjų laikrodžių savininkams.

1. Patikima vaistų ir vitaminų kontrolė

„Tikriausiai kiekvienas bent kartą gyvenime yra pamiršęs išgerti vitaminų ar svarbių medikamentų. „Mr. Pillister“ yra patogi programėlė, kuri išmaniuoju laikrodžiu primena, kada ir kokius vaistus reikia išgerti. Ji taip pat leidžia sekti savo tablečių vartojimo istoriją. Esant greitam gyvenimo tempui, tai leidžia lengvai įsitikinti, kad nepamiršote jokių sveikatai reikalingų smulkmenų. Šią ir kitas programėles, skirtas išmaniesiems laikrodžiams, galite įsidiegti per „Huawei Health“ programėlę“, – dalinasi U. Eidžiūnaitė.

2. Asmeninis vedlys

„Nuolat keliaujant ar tyrinėjant naujas vietas labai reikalingi įrankiai, leidžiantys įprastas navigacijos priemones pasiekti dar paprasčiau. Perkeldama visas žemėlapio funkcijas, programėlė „G Maps Viewer“ paverčia išmanųjį laikrodį mini GPS navigatoriumi. Tai reiškia, kad nereikia trauktis telefono iš kišenės tam, kad žinotum, į kurią pusę eiti ar važiuoti – užtenka pažvelgti į išmanųjį laikrodį. Ši programėlė yra puikus būdas planuotis keliones, galima iš anksto išsaugoti savo norimas vietas greitam pasiekiamumui. „G Maps Viewer“ yra vertingas išmaniųjų laikrodžių funkcionalumo papildymas, suteikiantis patogią navigacijos patirtį“, – pasakoja U. Eidžiūnaitė.

 

3. Efektyvus skaitmeninis treneris

Visiems, ieškantiems būdų įtraukti sportines treniruotes tarp darbų ar mokslų, padės programėlė „Home Workout“ – asmeninis skaitmeninis treneris išmaniajame laikrodyje.

„Programėlė „Home Workout“ užtikrina, kad vartotojai visada turi asmeniškai pritaikytą fizinio aktyvumo programą tiesiai ant riešo. Nuo svorio metimo iki tempimo pratimų, ši programėlė paverčia bet kurią erdvę asmenine sporto sale, suteikdama vartotojams galimybę kontroliuoti savo sveikatingumo kelią bet kuriuo metu. Intuityvus programėlės dizainas ir platus pratimų asortimentas yra skirtas visiems, nuo pradedančiųjų iki patyrusių sportininkų. „Home Workout“ įkūnija šią filosofiją, užtikrindama, kad vartotojai gali be jokių problemų įtraukti fizinį aktyvumą į savo dienotvarkę“, – sako ekspertė.

 

4. Nepertraukiamas muzikos ritmas

Dabar, kai muzika lydi kiekvieną mūsų gyvenimo akimirką, programėlė „For Spotify Controller“ užtikrina grojaraščio kontrolę.

„Dabartiniai išmanieji laikrodžiai pasižymi praktiškai visomis esminėmis funkcijomis nuo sporto iki pramogų. Pavyzdžiui, laikrodis „Huawei Watch GT 4“ išsiskirs labai plačiu funkcionalumu ir galimybėmis. Kita vertus, yra programėlių, kurias vis tiek verta atsisiųsti. Tarp jų ir „For Spotify Controller“, kuri yra ne tik programėlė – tai visiškai naujas būdas patirti muziką, įgalinant greitą ir intuityvų „Spotify“ paskyros valdymą. Tiesa, nors skirta tik „Spotify Premium“ naudotojams, ši programėlė leidžia užtikrinti, kad mėgstamiausios dainos ar jūsų sudaryti grojaraščiai visada būtų pasiekiami vos vienu prisilietimu. Nesvarbu, ar esate kelionėje, sporto salėje ar tiesiog poilsiaujate, jūs visada galite klausytis muzikos, kuri jums patinka. Ar norite pakartoti mėgstamą dainą, sustabdyti grojimą ar keisti garso stiprumą? Turite absoliučią kontrolę išmaniojo laikrodžio dėka“, – teigia U. Eidžiūnaitė.

 

5. Atlikti visus reikiamus skaičiavimus

„Programėlė „Calculator New“ yra nepamainomas asistentas visuose kasdieniuose skaičiavimuose. Ar susidūrėte su situacija, kai reikia greitai balansuoti asmeninius finansus mėnesio pabaigoje, apskaičiuoti, kiek procentų arbatpinigių palikti restorane, ar net išspręsti sudėtingas matematines užduotis? Sprendimas visada čia pat. Programėlės stilinga ir minimalistinė sąsaja leidžia sutelkti dėmesį į tai, kas svarbiausia – skaičiavimus“, – išskiria specialistė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(4)
(-4)

Komentarai ()