„Apple“ analitikas atskleidė, kodėl kaista „iPhone 15 Pro“. Kaltas visai ne „A17 Pro“  ()

Buvo gauta keletas pranešimų, kad pirkėjai pastebėjo, jog jų „iPhone 15 Pro“ serijos telefonai neįprastai įkaista, kai kuriais atvejais korpuso temperatūra siekė 46 laipsnius pagal Celsijų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-30 „Apple“ analitikas atskleidė, kodėl kaista „iPhone 15 Pro“. Kaltas visai ne „A17 Pro“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

9To5Mac rašo, kad kai kurie teigė, jog problemos kyla įkraunant telefoną laidu; vienas asmuo teigė, kad jo „iPhone 15 Pro Max“ buvo per karštas, kad jį būtų galima liesti greitojo įkrovimo metu.

Daugelis žmonių suabejojo, ar perkaitimo problemos susijusios su visiškai nauju „iPhone 15 Pro“ „A17 Pro“ sisteminiu lustu – pirmuoju pramonėje pagamintu naudojant 3 nm litografiją. Tą patį pranešė Kuo, jis teigė, kad problema nesusijusi su pažangiuoju TSMC gamybos procesu.

Analitikas mano, kad labiausiai tikėtina priežastis, kodėl „iPhone“ neįprastai įkaista, yra kompromisai, kurių „Apple“ ėmėsi siekdama padaryti telefoną lengvesnį. Kuo teigia, kad tarp jų – sumažintas šilumos išsklaidymo plotas, kuris kartu su labiau šilumai laidžiu titano rėmeliu neigiamai veikia šilumos pasiskirstymą. Kuo mano, kad „Apple“ galės išspręsti perkaitimo problemą atnaujindama programinę įrangą, tačiau bet kokie reikšmingi patobulinimai pareikalaus apriboti telefono našumą, o tai nepatiks pirkėjams.

 

Verta pabrėžti, kad telefonai gali labai įkaisti pirmąją dieną po paleidimo kai vyksta konfigūravimo procesai, nors ši problema išlieka ir po kelių dienų. Atrodo, kad ne visi naujieji „iPhone“ paveikti perkaitimo, o tai šiek tiek keista, jei problema iš tiesų susijusi su ta pačia kiekviename telefone esančia šilumine konstrukcija. Tikimės, kad laikui bėgant sužinosime daugiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(6)
(6)
(0)

Komentarai ()