Vartotojai įspėja! BMW bevielis įkrovimas iškepa „iPhone 15“  ()

Deja, ne visi automobiliniai belaidžiai įkrovikliai yra vienodi. Jei ką tik įsigijote „iPhone 15“, venkite naudoti BMW įmontuotą išmaniojo telefono kilimėlį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gauta pranešimų, kad jis gali iškepti telefono NFC lustą. Per pastarąją savaitę „MacRumors“ forumuose ir „X“ naudotojai pranešė, kad „Apple Pay“ nustojo veikti įkrovus „iPhone 15“ ant BMW įkrovimo pado.

Problema pasireiškia tuo, kad telefonas pereina į duomenų atkūrimo režimą, persikrauna ir pateikia pranešimą „Nepavyko nustatyti „Apple Pay“. Kai kurie naudotojai praneša, kad „Apple“ patvirtino, jog NFC lustas nebeveikia, ir turėjo pakeisti visą telefoną, nes tai yra neišimamas komponentas. Neaišku, ar programinės įrangos pataisa galėtų užkirsti kelią šiai problemai.

Nors visi skundai daugiausia gauti iš „iPhone 15 Pro“ ir „Pro Max“ naudotojų, problema gali apimti ir standartinius bei „iPhone 15 Plus“ modelius. Taigi, kol „Apple“ arba BMW neišsiaiškins, kas vyksta, ir nepašalins pagrindinės priežasties, venkite įkrauti savo naująjį „iPhone“ šiuo būdu. Nėra jokių įrodymų, kad ši problema pasireiškia senesniuose „iPhone“ telefonuose. Tačiau ji gali pasireikšti ir automobiliuose, kuriuose naudojamos BMW dalys, pavyzdžiui, „Toyota Supra“, teigia vienas savininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(6)
(0)
(6)

Komentarai ()