Nauja „Tinder“ funkcija. Į potencialių partnerių paieškas įsitrauks ir jūsų draugai bei šeima  ()

Pažinčių programėlė „Tinder“ nusprendė suteikti galimybę vartotojų draugams ir šeimos nariams rekomenduoti potencialius partnerius, skelbia BBC.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naudodamiesi „Tinder Matchmaker“ funkcija šios programėlės vartotojai 24 valandoms šeimai ir draugams galės suteikti prieigą prie savo paskyros, kad šie galėtų siūlyti potencialias simpatijas. Tai jie galės padaryti nepriklausomai nuo to, ar turi šią programėlę ar ne.

„Tinder“ sako, kad dėl to pažintys tampa „komandiniu sportu“.

Funkcija „Matchmaker“ siunčia profilius naudotojo pasirinktai žmonių grupei, kad jie galėtų juos peržiūrėti ir pareikšti savo nuomonę. Ši grupė negali pamėgti ar atmesti potencialių atitikmenų, bet gali teikti rekomendacijas. Nors šeimos nariai ar draugai gali rekomenduoti profilius, su kuriais naudotojas galėtų susiporuoti, jie negali veikti draugo(-ės) vardu – galutinį sprendimą turi priimti naudotojas, skelbia „Forbes“.

Pirmiausia ši funkcija bus įdiegta 15-oje šalių, tarp jų – Jungtinėje Karalystėje, JAV ir Australijoje, o po kelių mėnesių bus pradėta naudoti visame pasaulyje.

Pažinčių ekspertė ir porų ieškotoja Sarah Louise Ryan sako, kad vienintelė jos abejonė dėl naujosios funkcijos yra ta, kad vieno asmens profiliu galima skaitmeniniu būdu dalytis su kitais žmonėmis.

Ši funkcija reiškia, kad anketą gali peržiūrėti iki 15 žmonių, kuriems nereikia turėti prisijungimo prie „Tinder“. Tad ji suabejojo, ar nebus pažeistas privatumas.

 

„Tinder“ BBC atsiuntė komentarą, kuriame teigiama, kad „galite atsisakyti, kad jūsų profilis būtų rodomas per „Matchmaker“, nutraukti visas aktyvias „Matchmaker“ sesijas arba pakviesti draugus būti jūsų „Matchmaker“ per nustatymus“.

S.L.Ryan pridūrė, kad pašaliniai asmenys gali objektyviau įvertinti potencialius partnerius, nors per daug nuomonių gali „padaryti per didelės įtakos žmogaus nuomonei“.

Nauja funkcija pasiūlyta po to, kai „Tinder“ užsakymu atlikus apklausą paaiškėjo, kad 75 proc. vienišų 18-25 metų amžiaus žmonių kelis kartus per mėnesį su draugais aptarinėja savo pasimatymus.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai ()