Antrąją pusę nuo šiol išrinks mama: nauja „Tinder“ funkcija leidžia artimiesiems rekomenduoti potencialų partnerį  ()

Renkantis galimą antrąją pusę pažinčių programėlėse daugelis jų naudotojų mėgsta pasitarti su artimaisiais. Iki šiol tai tekdavo daryti draugui stebint per petį ar siunčiant ekrano kopijas, tačiau milijonus vartotojų turinti „Tinder“ sugalvojo naują išeitį. Anot Justinos Antropik, „Tele2“ skaitmeninio turinio vadovės, naujoji programėlės funkcija leis šeimos nariams ar draugams patiems prisijungti prie paieškų ir rekomenduoti potencialius partnerius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į pagalbą – visa šeima

Daugiau nei 75 mln. vartotojų visame pasaulyje turinčios pažinčių programėlės „Tinder“ kūrėjai spalio pabaigoje pristatė naujovę – funkciją „Matchmaker“. Naujoji parinktis leis pakviesti savo artimuosius peržiūrėti ir rekomenduoti potencialius partnerius.

„Jei esate iš tų žmonių, kurie prašo draugų, o gal net ir šeimos narių pagalbos sprendžiant meilės reikalus, šis atnaujinimas – kaip tik jums. Jeigu iki šiol siųsdavote, pavyzdžiui, ekrano nuotraukas draugams ir klausdavote jų nuomonės, nuo šiol „Tinder“ leidžia jūsų patvirtintiems žmonėms tiesiogiai programėlėje siūlyti jums potencialius partnerius. Pakviesti savo artimuosius galima nepriklausomai nuo to, ar jie turi  asmeninį „Tinder“ profilį“, – sako J. Antropik.

Programėlės naudotojai, norintys išbandyti naująją funkciją, turės sukurti specialią „Matchmaker“ sesiją tiesiogiai iš savo profilio arba programėlės nustatymuose. Vartotojui reikia sukurti nuorodą, kuria galima pasidalyti su 15 draugų ar šeimos narių. Dalyvaujantys artimieji per 24 valandas gali peržiūrėti ir rekomenduoti jiems patikusius profilius, o laikui praėjus sesija baigsis.

„Artimieji čia labiau veiks kaip neutralūs „piršliai“, nes negali siųsti žinučių potencialiems pasimatymams juos pakvietusio naudotojo vardu. Pasibaigus sesijai, „Tinder“ profilio savininkas gali peržiūrėti, kuriuos potencialius kandidatus į pasimatymus pasiūlė jo artimieji“, – teigia J. Antropik.

 

Anot jos, artimųjų pamėgti profiliai programėlėje bus pažymėti kaip „rekomendacija“, tačiau galutinį sprendimą, ar braukti matomą profilį „į dešinę“, turės priimti pats „Tinder“ naudotojas. Programėlės kūrėjai teigia, kad profiliai, kuriuos artimieji pažymėjo kaip nepatikusius, nebus ženklinami.

Netrukus veiks visame pasaulyje

Tiesa, tiems lietuviams, kurie nekantrauja išbandyti šią funkciją, dar reikės šiek tiek palaukti. „Tinder Matchmaker“ kol kas veikia 15 šalių, įskaitant JAV, JK, Australiją, Kanadą, Prancūziją ir Vokietiją. Vis dėlto, žadama, kad  artimiausiais mėnesiais ji bus pradėta naudoti visame pasaulyje.

 

Remiantis „Tinder“ atlikto tyrimo duomenimis, daugiau nei 75 proc. jaunų antrosios pusės neturinčių žmonių savo pasimatymų įpročius kelis kartus per mėnesį aptarinėja su draugais. Tikimasi, kad naujoji funkcija leis į meilės paieškas padedant artimiesiems leistis efektyviau ir padidins šansus surasti ilgalaikius partnerius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()