TOP 5. Geriausios mobilios programos, skirtos stebėti mitybą ir kalorijas  ()

Norint vadovautis sveika gyvensena, reikia atidžiai stebėti savo mitybą. Šiandien mobiliosios programėlės, skirtos stebėti mitybą ir kalorijas, labai palengvina šią užduotį. Čia yra penkios geriausios programos, padėsiančios jums išlaikyti savo tobulas kūno formas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šios programos suteiks jums reikalingus įrankius, kad galėtumėte stebėti savo mitybą ir padės pasiekti sveikatos bei kūno rengybos tikslus.

TOP 5. Geriausios mobilios programos, skirtos stebėti mitybą ir kalorijas

„MyFitnessPal“: tai viena populiariausių kalorijų sekimo programų, siūlanti didžiulę maisto duomenų bazę ir patogų brūkšninių kodų skaitytuvą.

„FatSecret“: paprasta naudoti programa su maisto dienoraščiu, kalorijų suvartojimo ir pratimų ataskaitomis bei integracija su kitomis kūno rengybos programomis.

„Lifesum“: siūlo asmeninius mitybos planus ir kalorijų stebėjimo priemonę su išsamia makro ir mikroelementų suvartojimo statistika.

 

„Yazio“: naudodami šią programėlę galite ne tik sekti kalorijas, bet ir nustatyti konkrečius mitybos tikslus, kad pasiektumėte konkrečių rezultatų.

„Cronometer“: dėmesys sutelkiamas ne tik į kalorijų, bet ir į visą maistinių medžiagų spektrą, išlaikant kruopščią dietos kontrolę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()