„Nokia“ eros pabaiga! Nebelieka kadaise populiaraus išmaniųjų telefonų prekės ženklo (Video)  ()

„Nokia“ išmaniųjų telefonų ir kitų programėlių nebeliks, ateityje gamintojas juos išleis savo vardu – HMD. Esami modeliai bus parduodami su nuolaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gamintojas „Human Mobile Devices“ (HMD Global) atsisako garsiosios „Nokia“. HMD paskelbė šią naujieną kartu su būsimų įrenginių, pavadintų savo pavadinimu, anonsu.

Išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai ir belaidės ausinės bus išleisti su HMD prekės ženklu. Kaip rašoma „GSMArena“ svetainėje, pirmieji HMD išmanieji telefonai bus parodyti MWC parodoje Barselonoje, kuri vyks vasario 26-29 dienomis. Nežinia, ar bendrovė ir toliau gamins įprastus „Nokia“ telefonus su mygtukais.

Bendrovė teigia, kad planuoja pristatyti patikimus, linksmus, saugius, greitus ir įperkamus naujus telefonus. Dauguma esamų „Nokia“ išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių bus parduodami su nuolaida, kol bus atsargų. Originali „Nokia Corporation“ vis dar yra pasaulinė tinklo įrangos lyderė ir pirmaujanti mobiliųjų technologijų patentų licencijuotoja, turinti daugiau nei 6 000 patentų, reikalingų 5G ryšiui.

Bendrovė „Nokia“ telefonus ir išmaniuosius telefonus gamina nuo 2016 ir 2017 m. Apie perėjimą prie savo prekės ženklo buvo pranešta pernai.

 „Microsoft Mobile“ įsigijo „Nokia“ mobiliųjų telefonų padalinį 2014 m. Tačiau „Microsoft“ išmanieji telefonai nesulaukė didelio pasisekimo ir bendrovė atsikratė prekės ženklo. Tada „Nokia“ prekės ženklą įsigijo „HMD Global“.

 

Iki 2007 m. Nokia buvo telefonų rinkos lyderė, tačiau tai pasikeitė, kai atsirado „iPhone“ ir „Android“. „Nokia“ gamino populiarius telefonus ir išmaniuosius telefonus su „Symbian“ operacine sistema.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(1)
(7)

Komentarai ()