„Apple“ pradėjo kalbėti apie naujų „iPhone“ modelių pranašumus prieš senus. USB-C taip pat buvo nurodytas kaip pliusas  ()

„Apple“ savo oficialioje svetainėje sukūrė naują puslapį, kuriame ragina naudotojus senesnius „iPhone“ modelius pakeisti naujausiais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendrovė aiškiai lygina skirtingus savo išmaniųjų telefonų modelius, nurodydama naujųjų modelių privalumus.

Naujajame „Apple“ svetainės puslapyje naudotojai gali išsamiai palyginti „iPhone 11“, „iPhone 11 Pro“, „iPhone 11 Pro Max“, „iPhone 12“, „iPhone 12 mini“, „iPhone 12 Pro“ ir „iPhone 12 Pro Max“ modelius su naujausiais „iPhone 15“, „iPhone 15 Plus“, „iPhone 15 Pro“ arba „iPhone 15 Pro Max“ modeliais.

Kiekviename palyginimo langelyje nurodomi privalumai, kuriuos gaus naujųjų įrenginių pirkėjas.

Pavyzdžiui, palyginti su „iPhone 11“, naujasis „iPhone 15“ siūlo keturis kartus geresnę nuotraukų skiriamąją gebą, daugiau atminties, palaiko „Action“ ir „Cinematic“ vaizdo įrašymo režimus, siūlo 60 proc. spartesnį grafinį procesorių, 5G palaikymą ir kt.

[Kuponas+Rekordinė kaina!] Iš Vokietijos naujausias 3D spausdintuvų lyderio modelis - idealus pradedantiesiems ir jau patyrusiems (Video, „Creality Ender-3 V3 SE“)
1661 1

Mažiausia fiksuota kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

Be to, „Apple“ į „iPhone 15“ įdiegė universalią USB-C jungtį.

Naujajame „Apple“ svetainės puslapyje taip pat galima palyginti prietaisų ekranų technologijas, dizainą, dydžius ir kt.

Įmonė taip pat pateikia išsamią informaciją apie savo mainų programą, kad klientai suprastų, kokią nuolaidą gali gauti atidavę seną išmanųjį telefoną ir nusipirkę naują.

 

Be to, „Apple“ reklamuoja mėnesines „Apple Card“ įmokas ir pasakoja apie operatorių pasiūlymus, kurie gali sumažinti naujojo „iPhone“ pirkimo kainą nuo 15 iki 0 JAV dolerių.

Be to, bendrovė išsamiai aprašo, kaip lengva atnaujinti naująjį įrenginį dėl tokių funkcijų kaip „Quick Start“ ir „eSIM“.

Kaip pastebi „MacRumors“, šiuo metu JAV išmaniųjų telefonų rinka yra labai persotinta, todėl „Apple“ vis sunkiau rasti naujų klientų.

Dėl šios priežasties bendrovė ieško naujų būdų, kaip paskatinti žmones atsinaujinti į naujus įrenginius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mokslotaskas.lt
Mokslotaskas.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: