Pietų Korėjoje „HTC“ negali varžytis su „Samsung“  (12)

Taivano mobiliųjų telefonų gamintoja HTC nusprendė uždaryti savo biurą Pietų Korėjoje, pripažindama, jog negali varžytis su „Samsung“ ir kitais vietiniais gamintojais, tarp kurių – ir LG.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Korėjos naujienų agentūros Yonhap pranešime minimi prasti paskutinio pusmečio „HTC" pardavimai vietinėje rinkoje ir neišsipildę lūkesčiai. Be to pastarąjį ketvirtį įmonė patyrė 58 procentų pajamų nuosmukį.

Tuo tarpu „Samsung“ šiuo metu yra didžiausia pasaulyje įmonė gaminanti mobiliuosius įrenginius ir per paskutinį ketvirtį uždirbo rekordinius beveik 6 milijardus dolerių pelno. Tokį pelno proveržį žymiai paskatino naujasis flagmanas „Galaxy S3“. Per pastaruosius du mėnesius „Samsung“ visame pasaulyjepardavė jau daugiau nei 10 milijonų šių įrenginių, o „HTC“ naujausios „One“ išmaniųjų telefonų serijos (įskaitant pakankamai geromis charakteristikomis pasižymintį flagmaną „One X") pardavimai mažėja.

Kaip manote, kas lemia tokią „Samsung“ sėkmę ir priešingai, „HTC“ nuosmukį? Kurį mobiliųjų įrenginių gamintoją renkatės jūs?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Julius Morkūnas
(1)
(0)
(0)

Komentarai (12)

Susijusios žymos: