Motorola ir 3D Systems kartu gamins modulinius telefonus  (0)

Daugelis abejoja, ar gamintojai džiaugsis dėl modulinių išmaniųjų telefonų koncepcijos atsiradimo, kadangi tai gali pakenkti kiekvienais metais išleidžiamų naujų telefonų pardavimams. Neaišku, kaip į tai reaguos ir vartotojai, tačiau nežiūrint į visas abejones, projektas Ara tęsiamas toliau.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2013-11-26 Motorola ir 3D Systems kartu gamins modulinius telefonus  (0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanija Motorola, kuri ir bandys įgyvendinti projektą Ara realybėje, sudarė sutartį su firma 3D Systems. Abi pusės glaudžiai bendradarbiaus, kuriant modulinius išmaniuosius telefonus.

3D Systems bus atsakinga už didelio produktyvumo platformos, skirtos trimačiam spausdinimui, paruošimą, kad Motorola galėtų ją panaudoti išmaniųjų telefonų komponentams kurti. 3D Systems tam reikalui ketina panaudoti eilę elektrai laidžių medžiagų, su kuriomis ji anksčiau nedirbo.

Kai tik paruošiamieji darbai bus baigti, 3D Systems galės užsiimti telefonų korpusų ir modulių gamybos procesu, kartu taps išskirtine kompanijos Motorola partnere.

Abi kompanijos jau turi tarpusavio darbo patirties. Anksčiau bendradarbiauta taip pat vadinamuose „hackathon‘uose“ – konkursuose, kurie buvo vykdomi JAV inžinerinės pakraipos mokymo įstaigose. Konkursuose studentai savo jėgas išbandydavo, kurdami mobilius įrenginius, kuriems skirti komponentai buvo gaminami, naudojant 3D spausdintuvus.

Priminsime, kad projektas Ara – tai bandymas sukurti modulinius išmaniuosius telefonus, kuriame kiekvienas komponentas gali būti pakeistas, be būtinybės keisti visą mobilų įrenginį. Anksčiau panaši idėja nuskambėjo projekte Phoneblocks, kurio pratęsimu ir tapo projektas Ara.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(0)
(0)

Komentarai (0)