Japonų naujiena - telefonas, kurį galima plauti muilu (Video)  (1)

Vandeniui atsparūs telefonai - jokia naujovė Japonijoje. Praktiškai visi didžiųjų gamintojų telefonai šalyje turi technologijas, apsaugančias nuo vandens. Tačiau iki šiol įrenginiai nebuvo apsaugoti nuo šiurkštaus telefono trynimo, kuris reikalingas norint išvalyti visas bakterijas. „Kyocera“ naują telefoną „Digno Rafre“ pristato kaip pirmąjį atsparų muilui, skelbia „The Verge“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2015-12-04 Japonų naujiena - telefonas, kurį galima plauti muilu (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rafre“ sukurtas taip, kad jį būtų galima naudoti įvairiose aplinkose – virtuvėje, lauke ar vonioje, – ir nesibaiminti, jog šis suges plaunant rankų muilu.

Įrenginyje integruotas TV imtuvas, telefonas parduodamas su anties formos dėklu.

Kūrėjai teigia, kad telefono liečiamas ekranas veiks ir tuomet, kai jis bus šlapias. Kol kas neaišku, ar tai reiškia, kad ekranas atsparus vandeniui, ar kad panaudotos papildomos technologijos.

 

Teigiama, kad telefone yra įbrėžimus užgydanti technologija, kurios apibūdinimas skamba panašiai į panaudotą „LG G Flex“.

Dar viena ypatybė, kuri padėjo japonams sukurti patvarų telefoną, yra „Smart Sonic Receiver“ – kaulų laidumo technologija, kuri leidžia išgauti garsą be garsiakalbio.

Kitomis savybėmis telefonas neišsiskiria – veiks su „Android 5.1“ operacine sistema, turės 13 MP kamerą ir 3 tūkst. mAh bateriją, 5 colių įstrižainės HD (720 p) raiškos ekraną. Jo kaina Japonijoje sieks maždaug 465 dolerius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai (1)