„Samsung“ niršta dėl vaizdelio, kuriame „Note 7“ virsta GTA žaidimo granata (Video)  (1)

Pokštai, susiję su tuo, kad „Samsung“ išmanieji telefonai „Galaxy Note 7“ užsidega ir sprogsta, šiai kompanijai neatrodo juokingi. Priešingai: ji siekia, kad visa tai išnyktų iš interneto, vildamasi, jog žmonės nesėkmę paprasčiausiai užmirš. Deja, korėjiečiai tik dar giliau klimpsta į viešųjų ryšių krizės liūną.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-10-21 „Samsung“ niršta dėl vaizdelio, kuriame „Note 7“ virsta GTA žaidimo granata (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujausias „Samsung“ bandymas nutraukti pašaipas susijęs su žaidimo „Grand Theft Auto V“ modifikacija, kurioje telefonas „Note 7“ atstoja ginklą – sprogstančią granatą.

Svetainėje „YouTube“ pasirodžius žaidimo iškarpai, kurioje parodoma, kaip ši modifikacija veikia, „Samsung“ pareikalavo šį vaizdelį pašalinti dėl tariamų autorių teisių pažeidimų.

Įdomiausia, kad „YouTube“ pašalino anksčiau internete spėjusį išplisti vaizdelį. Ar taip padaryta būtent dėl „Samsung“ kreipimosi, nėra aišku, tačiau kitų įtariamųjų nėra.

Laimė, internetas yra beribis, o vartotojų atkaklumas – neišsenkantis. Tiek toje pačioje „YouTube“, tiek kitose vaizdo įrašų svetainėse apstu įrašų, kuriuose rodoma, kaip veikia minėto žaidimo modifikacija su sproginėjančiais „Note 7“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(27)
(5)
(22)

Komentarai (1)