Paaiškėjo technologijų šedevru vadinamo „Xiaomi Mi MIX“ didelis trūkumas: verta rimtai pagalvoti prieš perkant  (1)

Pastebima, kad pastaraisiais metais mobiliųjų telefonų ekrano rėmelių dydis tapo bene svarbiausiu veiksniu, bendrai vertinant prietaisą. Berėmis mobilusis telefonas „Xiaomi Mi MIX“ akivaizdžiai turėjo įtikti estetams ir kovotojams už plonus ekrano rėmelius. Nors iš tikrųjų jie nėra tokie elegantiški, tačiau kompanijos „Xiaomi“ rezultatas vis vien vertas pagarbos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis dėlto šis telefonas itin trapus, todėl kritimo testo rezultatus nėra sunku prognozuoti.

Šiuos žodžius patvirtina internete paskelbta  nuotrauka, kurioje matyti vieno iš bendrovės darbuotojų telefonas, atsitiktinai jį išmetus iš rankų. Neramina tai, kad sudužo ne tik ekranas, bet ir keraminis išmaniojo telefono korpusas.

Blogiausia tai, kad pataisyti Xiaomi Mi MIX galima vienintelėje vietoje - įgaliotoje bendrovės parduotuvėje. Nesunku nuspėti, kad restauravimo darbai prietaiso savininkui kainuos daug, kadangi keraminis telefono korpusas nėra pigus.

Gamintojas ketina pasiūlyti apdrausti išmanųjį telefoną nuo kritimo už 37 JAV dolerius.

Prisminsime, jog „Xiaomi Mi MIX“ bus deficitinis telefonas - Europos salonuose jo tikrai nerasite, bet norėdami lietuviai jį gali pirkti tiesiai iš Kinijos. Tačiau dabar jau verta pagalvoti, ar ši investicija pasiteisins - nors tai ir išskirtinis telefonas, bet suskilus, Lietuvoje jo tikrai niekas neremontuos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(27)
(15)
(12)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: