Žvejams ir aktyvaus gyvenimo būdo mėgėjams - ypač galingas ir svarbiausia, neužmušamas telefonas iš Kinijos: „Nomu S30“ (Video)  (1)

Kasdieniame gyvenime apsaugotas išmanusis telefonas nėra pats geriausias pasirinkimas dėl savo gabaritų. Jo stichija – aktyvus poilsis arba ekstremalios eksploatacijos sąlygos. Tokį prietaisą galima išmesti, užpilti purvu ar net įmesti į vandenį ir nesijaudinti, kad jam kažkas nutiks. Sustiprintas išmanusis gali praversti žygiuose, žvejyboje, sportuojant ir t. t.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau šiandien, gamintojai vis dažniau pradėjo siūlyti sprendimus, kurie gali pakeisti įprastą išmanųjį telefoną, o taip pat užtikrinti aukštą apsaugos lygį.

Vienų iš tokių tapo mažai žinomos kinų kompanijos prietaisas „Nomu S30“, kuris gavo savo klasėje labai galingą techninę ir maksimalų apsaugos nuo drėgmės lygį – IP68.

Šis modelis yra aprūpintas 5,5 colių FullHD ekranu ir aštuonių branduolių lustu „Helio P10“. Išmanusis telefonas taip pat turi 4GB RAM, 64 GB vidinės atminties, microSD kortelės (iki 32GB) lizdą, 5 megapikselių priekinę ir 13 MP galinę kameras su interpoliacija, atitinkamai, iki 8 ir 16 megapikselių.

Prietaisą maitina talpi 5000 mAh baterija, kurią palaiko greita įkrovimo technologija PumpExpress ir vos per 5 minutes išmanųjį įkrauna 4 valandų pokalbiui.

„Nomu S30“ veikia „Android 6.0“ operacinės sistemos dėka. Prietaiso matmenys 16.20 x 8.30 x 1.34 cm, svoris – 265 g.

Išmanųjį už 245 € galite įsigyti Gearbest parduotuvėje.

Daugiau apie „Nomu S30“ galimybes - video įraše:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(11)
(5)
(6)

Komentarai (1)