Didžiausias vasaros išpardavimas Kinijoje: ieškome geriausiai fotografuojančių išmaniųjų telefonų  (1)

Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ vasarą pasitinka išpardavimų fiesta. Kaip jau rašėme, vienoje didžiausių kiniškų internetinių parduotuvių prasideda „Rock the Summer Sale“ išpardavimai, kurių metu galite įsigyti Jūsų pamėgtus daiktus pigiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visai neseniai pristatėme Jums išmaniuosius telefonus su itin talpiomis baterijomis, kurios galite įsigyti „Rock the Summer Sale“ išpardavimo metu. Taip pat rašėme ir apie itin aukštos klasės įrenginius (flagmanus), o šiandien pabandykime rasti geriausiai fotografuojančius, bei „Gearbest“ išpardavime dalyvaujančius, telefonus.

„Oukitel U11 Plus“ – fotografuojam ir save ir kitus

Nors Kinijos kompanijos „Oukitel“ populiarumas ganėtinai smarkiai kritęs, tačiau jie vis dar turi ką pasiūlyti savo gerbėjams. Kaip Jums skamba – išmanusis telefonas su 13Mpx kamera, tiek priekyje, tiek nugarėlėje ir vos už 189 JAV dolerius? Taip, tai „Oukitel U11 Plus“, kuris turi pakankamai gerą kamerą, tiek asmenukėms, tiek Jūsų draugams fotografuoti.

„Oukitel U11 Plus“ turi 13MPx raiškos OV AR1335 vaizdo jutiklius – vienas priekyje, kitas nugarėlėje, tačiau vertėtų žinoti ir tai, jog abiejų kamerų užfiksuotas vaizdas bus saugomas net 16 megapikselių nuotraukose. Daugumos dėmesį turėtų patraukti ir tai, jog nugarėlėje įmontuota dviguba, o priekyje – paprasta LED blykstė. Taigi, Jūsų nuotraukoms turėtų netrūkti ir šviesos. Tai, žinoma, nereiškia, jog tamsoje užfiksuotos Jūsų akimirkos bus itin kokybiškos, tačiau esant geresniam apšvietimui – nuotraukų kokybė turėtų palikti pakankamai gerą įspūdį.

Kurdami šį išmanųjį telefoną „Oukitel“ technikai daug dėmesio skyrė ne tik kameroms, tačiau pasirūpino pakankamai geromis ir kitomis įrenginio specifikacijoms. Didžiausias šio telefono privalumas – talpi baterija, kurios talpa siekia 3700mAh. 5,7 colių įstrižainės ekranu pasižymintis „Oukitel U11 Plus“ veikia su aštuonių branduolių „Mediatek MTK6750T“, o sklandų veikimą palaiko 4GB operatyviosios (RAM) bei 64GB vidinės (ROM) atminties.

Kodėl vertėtų pirkti būtent šį telefoną? Šis „Oukitel“ telefonas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško įrenginio su pakankamai dideliu ekranu, talpia baterija bei, žinoma, pakankamai geromis kameromis. „U11 Plus“ modelis geba gerai fotografuoti, tiek su priekine, tiek su galine kameromis, todėl paliks gerą įspūdį ir tiems, kurie mėgsta įamžinti daugybę asmenukių.

„Vernee Apollo“ – labai daug megapikselių Jūsų nuotraukoms

Visai neseniai į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržusi Kinijos kompanija „Vernee“ turi ką pasiūlyti ne tik ieškantiems telefono su itin talpia baterija. „Vernee Apollo“ skirtas tiems, kurie mėgsta įrenginius su daugybe megapikselių, o jų šiam žaisliukui tikrai netrūksta.

Išpardavimo metu vos 219,99 JAV dolerių kainuojantis „Vernee Apollo“ pasižymi 21.0Mpx raiškos Sony IMX230 vaizdo jutikliu, kurio diafragmos dydis – f/2.2. Daugybė megapikselių suteikia šiam įrenginiui nemažai privalumų fotografuojant esant geram apšvietimui, tačiau dėl itin mažos diafragmos – nuotraukos užfiksuotos prieblandoje Jūsų nenustebins. Tarp šio įrenginio privalumų vertėtų paminėti nugarėlėje esančią dvigubą blykstę, galimybę filmuoti 4K formatu.

Ir nors „Vernee Apollo“ nėra mūsų favoritas šiame sąraše, tačiau verta paminėti ir pakankamai gerą kamerą, kuri įmontuota įrenginio priekyje. Šis telefonas pasižymi 8MPx raiškos vaizdo jutikliu, kuris Jums leis užfiksuoti tikrai socialiniams tinklams tinkamas asmenukes.

Kodėl vertėtų pirkti būtent šį telefoną? „Vernee Apollo“ be to, jog geba pakankamai gerai fotografuoti, kas būdinga tikrai ne visiems Kinijoje pagamintiems įrenginiams, pasižymi 5,5 colių įstrižainės ekranu su 2K raiška bei turi pakankamai galios – veikia su „Mediatek Helio X25 procesoriumi bei 4GB operatyviosios (RAM) bei 64GB vidinės (ROM) atminties. Puikus ekranas, gera kamera bei pakankamai galios ir tik 219,99 JAV dolerių.

 „Xiaomi Mi 5“ – flagmanas už vidutinioko kainą su puikia kamera

Kinijos kompanijos „Xiaomi“ pristatinėti turbūt jau nebereikia niekam. Viena populiariausių Kinijos kompanijų tikrai turi ką pasiūlyti savo gerbėjams ir kai šneka pakrypsta apie fotografijas. Praėjusiais metais pristatytas „Xiaomi Mi 5“ yra bene vienas geriausiai fotografuojančių telefonų iš Kinijos.

„Gearbest“ vasaros išpardavimų metu šį praėjusių metų „Xiaomi“ flagmaną galima įsigyti vos už 222,99 JAV dolerius. Ir už šią kainą Jūs gausite ne 32GB vidinės atminties versiją, o 64GB! Pažvelkime į šio flagmano pagrindinę kamerą. „Xiaomi Mi 5“ aprūpintas 16MPx raiškos „Sony IMX298“ vaizdo jutikliu, o diafragmos dydis yra f/2.0. Verta paminėti, jog tai yra didžiausią diafragmą turintis telefonas šiame sąraše. „Xiaomi“ šį savo išmanųjį telefoną kūrė daugiau nei du metus, o rezultatai jeigu ne puikūs, tai bent jau labai geri. Tai lemia ne tik pakankamai geras vaizdo jutiklio pasirinkimas, tačiau ir puikiai išdirbta programinė įrangą, o to rezultatas – vienas geriausiai fotografuojančių telefonų, kuris būtų pagamintas Kinijoje.

Taip, esant blankiam arba itin prastam apšvietimui nuotraukų kokybė tikrai neprilygs populiariausiems Pasaulyje flagmanams, tačiau atsižvelgiant į šio įrenginio kainą – rezultatai puikūs. Verta paminėti, jog „Mi 5“ modelis pasižymi dviguba LED blykste, automatiniu fokusavimu, keturių ašių optinio stabilizavimo sistema bei 4K vaizdo įrašymo režimu.

Kodėl vertėtų pirkti būtent šį telefoną? Už kiek daugiau nei 200 JAV dolerių Jūs gausite ne tik gerai fotografuojantį telefoną, tačiau ir „Qualcomm Snapdragon 820“ procesorių su 3GB operatyviosios (RAM) bei 64GB vidinės (ROM) atminties. Taigi, tai ne tik geriausiai fotografuojantis telefonas šiame sąraše, tačiau ir be abejonės vienas galingiausių.

Tiems, kam rūpi kiti telefonai, rekomenduojame pasižvalgyti po kitus išpardavime dalyvaujančius išmaniuosius telefonus - juos galite rasti „Gearbest“ puslapyje, o mes savo ruožtu greitu metu pateiksime Jums ir daugiau įdomybių, kurių negalima pražiopsoti vykstant „Rock the Summer Sale“ išpardavimams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(1)
(9)
(-8)

Komentarai (1)