Kinų gamintojai okupuoja Europą: biudžetinius telefonus gaminantis „Leagoo“ Anglijoje imsis futbolo  ()

Kiekvienos kompanijos pagrindinis tikslas - parduoti kuo daugiau gaminamos produkcijos. Tačiau norint pasiekti geriausių rezultatų - dažnai tik standartiniai pardavimų metodai nepadeda, todėl gamintojai ieško įvairių kitų sprendimų. Vienas tokių - bendradarbiavimas su kitais prekiniais ženklais ar asmenybėmis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-08-14 Kinų gamintojai okupuoja Europą: biudžetinius telefonus gaminantis „Leagoo“ Anglijoje imsis futbolo  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijos milžinė „Huawei“ bendradarbiavimo sutartį sudariusi su Argentinos futbolo žvaigžde Lioneliu Messi, „Nubia“ dirba kartu su Cristiano Ronaldo, o „Vivo“ turi sutartis su NBA ir FIFA. 2016 metais su Anglijos „Premier“ lyga bendradarbiavo ir išmaniųjų telefonų gamintojas „Leagoo“.

Visai neseniai kompanijos prezidentas Johnsonas Zhuangas paskelbė, jog „Leagoo“ ruošia didžiulę staigmeną visiems gamintojo ir futbolo gerbėjams. Anksčiau buvo manoma, jog bendradarbiavimo pradžios proga kompanija ketina pristatyti ir naują išmanųjį telefoną Anglijoje, tačiau šios kalbos nurimo, o ir pats gamintojas neanonsuoja jokių pristatymų už Kinijos ribų.

Tiesa, buvo pasirodę spėjimų, kad tai gali būti naujasis „Leagoo KIICAA MIX“ su „Sharp“ ekranu ir dviguba OV kamera - apie šį modelį kurį sukosi labai daug gandų ir spėjimų, tačiau jo anonsais įvyko prieš kelias savaites, kaip įprasta Kinijos rinkoje. Kaip jau įprasta, nors ir anonsuotą Kinijos rinkoje, šį telefoną gali įsigyti viso pasaulio pirkėjai, o kol kas tam ir yra gera proga - jis siūlomas su  30 JAV dolerių nuolaida. Šiuo metu šis telefonas yra išankstinių pardavimų stadijoje, o norint gauti nuolaidą Jums reikia apsilankyti „Gearbest“ parduotuvėje ir pasinaudoti nuolaidos kodu: GBLKMIX.

Grįžtant į 2016 metus, priminsime, jog tuomet „Leagoo“ bendradarbiavo su pačia „Premier“ lyga, o kompanijos logotipą buvo galima matyti rungtynių metu aplink visą stadioną. Tačiau šiemet tikimasi kiek kitokio bendradarbiavimo ir pranešama, jog kompanija žada sudaryti sutartį su viena iš stipriausioje Anglijos lygoje rungtyniaujančių komandų. Daugiau informacijos apie partnerystę turėtų būti pranešta jau rugpjūčio 17 dieną.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(1)
(7)
(-6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: