Biudžetinių telefonų gamintojas „Leagoo“ sparčiai veržiasi į tarptautinę rinką: sudarė penkerių metų sutartį su „Totenham Hotspur“ klubu ir žada daugiau naujienų  ()

Visai neseniai rašėme apie tai, jog Kinijos kompanija „Leagoo“ ketina sudaryti bendradarbiavimo sutartį su viena iš Anglijos „Premier“ lygos komandų. Ir tai įvyko.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-08-19 Biudžetinių telefonų gamintojas „Leagoo“ sparčiai veržiasi į tarptautinę rinką: sudarė penkerių metų sutartį su „Totenham Hotspur“ klubu ir žada daugiau naujienų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Londone vykusioje spaudos konferencijoje buvo paskelbta, jog „Leagoo“ sudaro penkerių metų strateginę partnerystę su „Tottenham Hotspur“ futbolo klubu. Šių dviejų kompanijų partnerystė prasidėjo dar praėjusį mėnesį ir tęsis mažiausiai iki 2022 metų.

„Leagoo“ po šios sutarties sudarymo tikisi toliau sėkmingai tęsti savo tarptautinės plėtros planą, taip pat kompanijos viliasi, jog tai sustiprinės kompanijos prekinio ženklo įvaizdį.

Įdomu ir tai, jog tai ne pirmas kartas kuomet Kinijos kompanijos bendradarbiauja su žinomais prekiniais ženklais ar asmenybėmis. Kinijos milžinė „Huawei“ bendradarbiavimo sutartį sudariusi su Argentinos futbolo žvaigžde Lioneliu Messi, „Nubia“ dirba kartu su Cristiano Ronaldo, o „Vivo“ turi sutartis su NBA ir FIFA.

Kaip bendradarbiavimo rezultatą, per pastaruosius penkerius metus išvysime tikrai ne vieną „Tottenham Hotspur“ ir „Leagoo“ bendrą reklamą, o jau visai netrukus išmaniųjų telefonų gamintojas žada išleisti ir specialiai šiai progai paminėti skirtą atnaujintą „Leagoo T5“ įrenginį.

Verta paminėti ir tai, jog savo produkcijoje „Leagoo“ galės naudoti ir „Tottenham Hotspur“ ekipos logotipą.

Be reklamos su futbolo atributika toks bendradarbiavimas siunčia ir kitą, vartotojams naudingesnę žinutę. Jei kompanija turi pakankamai pinigų sporto rėmimui, vadinasi, jos gaminama produkcija yra pakankamai gerai perkama ir tai yra rimtas požymis apie konkurencingą įmonę. Atsižvelgiant į tai, kad „Leagoo“ yra biudžetinės įrangos gamintojas, tad didelio pelno nuo vieno parduoto produkto negauna - tokiais atvejais vienintelė galimybė kaupti lėšas - didelės apyvartos. O tai savo ruožtu sako, kad jos produktus renkasi gana daug pirkėjų iš viso pasaulio. 

Naujos partnerystės proga, „Leagoo“ taip pat siūlo įsigyti standartinį „Leagoo T5“ modelį su galimybe sutaupyti net 70 JAV dolerių.  Apie šią akciją ir telefono stipriąsias puses jau rašėme, tad plačiau nesikartosime. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: