Anonso proga paskelbtos įspūdingos „Leagoo KIICAA Mix“ nuolaidos: sėkmės atveju jį galima įsigyti net dvigubai pigiau, vos už 69,99 JAV dolerius  ()

Kinijos kompanija „Leagoo“ pastaruoju metu itin intensyviai reklamavo savo naująjį berėmį „Leagoo KIICAA Mix“ išmanųjį telefoną, kurio nuotraukos ir specifikacijos internete aptarinėjamos jau daugiau nei mėnesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagaliau telefonas oficialiai pristatytas į prekybą ir atskleisti visi jo parametrai. Kaip jau žinote, tai biudžetinis, vidutinių parametrų modelis, tačiau anonso proga, kaip dažnai būna pas kinus, jo kaina tiesiog stulbinančiai gera. 

Išankstinių pardavimų dėka šį telefoną „Gearbest“ parduotuvėje šiuo metu galima įsigyti vos už 69,99 JAV dolerius, o tai yra dvigubai mažiau nei įprastinė šio telefono kaina. Toks pasiūlymas galios iki rugsėjo 3 d. arba tol, kol baigsis šios kainos telefonai ir turi papildomų sąlygų - už tokią kainą bus parduodami pirmieji 10 kiekvienos akcijos dienos telefonų, perkant nuo 12.00 val. Lietuvos laiku. Perkant taip pat reiktų nurodyti nuolaidos kodą GBLGMIX.

Nepapuolus į 10 laimingųjų sąrašą arba perkant kitu laiku, kol trunka akcija, telefono kaina sieks 110 JAV dolerių. Vėliau, kai baigsis akcija, telefono kaina turėtų pakilti iki 140 JAV dolerių.

Priminsime, jog „Leagoo KIICAA Mix“ turės 5,5 colių įstrižainės „Sharp“ ekraną su Full HD raiška, o ekranas bus apsaugotas „Corning Gorilla Glass 4“ stiklu. Nors naujasis „Leagoo“ išmanusis telefonas ir pasižymi ganėtinai dideliu ekranu, tačiau jis sutalpintas į pakankamai nedidelį korpusą. 

Gamintojo teigimu, „Leagoo KIICAA Mix“ įrenginio korpusas yra beveik toks pats kaip daugumos telefonų su 5 colių įstrižainės ekranais. Dėmesio šis įrenginys vertas ir todėl, jog ekrano su korpusu santykis siekia 90%. Verta paminėti ir tai, jog korpusas yra pakankamai plonas - jo storis siekia tik 7,9 mm.

Naujasis „Leagoo KIICAA Mix“ veiks su „MediaTek MT6750T“ procesoriumi, o jo stabilų veikimą palaikys 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės (ROM) atminties. Įrenginį energija aprūpins 3000 mAh talpos baterija. Įdomu tai, jog ši baterija po 600 įkrovimų vis dar turės maždaug 80% savo pradinės talpos.

„Leagoo“ telefono nugarėlėje integravo dvigubą kamerą. Pagrindinė jų pasižymės 13 MPx raiškos, o antroji - 2 MPx raiškos vaizdo jutikliu. Kameros diafragma - f/2.0. Nors nugarėlėje įmontuoti jutikliai atrodo pakankamai standartiškai, tačiau reikėtų atkreipti dėmesį ir į priekyje esančią kamerą.

Gamintojo teigimu, priekinėje telefono dalyje bus įmontuotas taip 13 MPx raiškos vaizdo jutiklis, kuris leis užfiskuoti išties kokybiškas asmenukes socialiniams tinklams.

„Leagoo KIICAA Mix“ vietoj standartinės 3,5 mm jungties turės tik C tipo USB lizdą, kuris pritaikytas ir tam, jog galėtumėte prijungti savo turimas ausines. Nors toks sprendimas kritikų yra vertinimas labai dviprasmiškai, tačiau „Leagoo“ vadovai įsitikinę, jog garso kokybė yra žymiai geresnė.

Kalbant apie telefone įmontuotus jutiklius - dėmesio vertas turėtų būti ir pirštų antspaudų skaitytuvas. „Leagoo“ šiai funkcijai panaudojo „Smart Touch“ technologiją, o tai suteiks galimybę ne tik kokybiškai išsaugoti bei nuskaityti naujus antspaudus, tačiau ir garantuos itin spartų veikimą. Gamintojo teigimu, jutiklio reagavimo laikas siekia vos 0,1 sekundės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: