Net ir Billas Gatesas kapituliavo bei perėjo prie „Android“  (15)

Operacinė sistema „Windows Phone“ jau gerus metus neberodo jokių gyvybės ženklų, tad vienas iš „Microsoft“ įkūrėjų Billas Gatesas nusprendė, jog gyvenimas tęsiasi ir reikia judėti su pasauline pažanga. Per interviu kanalui „Fox News“ jis prisipažino, kad dabar naudojasi telefonu su „Android“ operacine sistema, rašo „The Verge“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-10-01 Net ir Billas Gatesas kapituliavo bei perėjo prie „Android“  (15)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš turtingiausių pasaulyje žmonių neatskleidžia tikslaus įrenginio modelio, tačiau pažymi, kad jame yra „daug „Microsoft“ programinės įrangos“, kas suteikia pagrindo numanyti, jog kalba eina apie modifikuotą „Microsoft Edition Samsung Galaxy S8“ aparatą su neįprastu programinės įrangos rinkiniu.

„Microsoft“ dar anksčiau šiais metais savo mažmeninėse parduotuvėse pradėjo prekiauti šiuo „Samsung Galaxy S8“ telefonu – jame yra tokios programėlės, kaip „Office“ rinkinys, „OneDrive“, „Cortana“ „Outlook“.

Tokias programėles galima įdiegti ir į bet kurį standartinį „Android“ telefoną, tačiau „Microsoft“ užsakymu atlikta modifikacija reiškia, kad ši korporacija ateityje gali siūlyti įsigyti ir kitus „Android“ įrenginius.

Įdomu tai, kad B. Gatesas pasirinko ne „iPhone“, o „Android“ – jis yra ganėtinai neigiamai nusistatęs prieš „Apple“ produkciją.

Pavyzdžiui, praeityje nuskambėjo žinia apie tai, kad jo šeimoje uždrausta naudotis „iPhone“ ir „iPod“, nors jis tame pačiame interviu pripažino, kad Steve'as Jobsas buvo genijus.

Kalbant apie asmeniniuose kompiuteriuose naudojamą operacinę sistemą, B. Gatesas nenustebino – juose veikia „Windows“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(32)
(1)
(31)

Komentarai (15)