„iOS 11“ tikrai turi rimtų problemų: eksperimentas su 50 tūkst. „iPhone“ ir „iPad“  ()

Tyrimas, kurį atliko bendrovė „Wandera“, patvirtino, kad naujoji „Apple“ operacinė sistema iOS 11 suvartoja dvigubai daugiau energijos „iPhone“ ir „iPad“ įrenginiuose palyginus su ankstesnėmis. Primename, kad po „iOS 11“ atnaujinimo vartotojai susidūrė su dideliu klaidų skaičiumi, kurios gerokai pablogino „Apple“ technologijų išnaudojimą, atsirado vartotojo sąsajos ir autonomiškumo problemų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wandera“ specialistų ataskaita demonstruoja, kad „iPhone“ ar „iPad“, dirbantys su „iOS 10“, vidutiniškai iškrauna akumuliatorių nuo 100 proc. iki 0 proc. per 240 minučių. „iOS 11“ šis rodiklis krenta net dvigubai.

Bendrovės tyrimas remiasi net 50 tūkst. „iPhone“ ir „iPad“ savininkų pateiktais duomenimis. Tris dienas jų įrengimuose buvo testuojamas energijos panaudojimas.

Kaip jau ir buvo minėta, „iOS“ pilnai išsikraudavo vidutiniškai per 240 minučių, o „iOS 11“ tai užtruko vos 96 minutes. „Wandera“ netgi paskaičiavo, kiek per vieną sekundę išnaudojama energijos: „iOS 10“ – 0,006958 proc., o „iOS 11“ – 0,01739 proc.

Internete pasirodė ir begalė rekomendacijų, kaip pagerinti energijos autonomiškumą „iOS 11“ įrenginiuose, pašalinus kai kurie įskiepius ar atjungus servisus.

„Apple“ nepripažino problemos su autnomiškumu egzistavimą. Tikėtina, jie tiesiog tyliai ištaisys kai kurias klaidas vėlesniuose atnaujinimuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(16)
(4)
(12)

Komentarai ()