Naujasis „Vernee Mix 2“ pasižymės išskirtine ištverme tarp savo konkurentų: didelės talpos baterija bei specialūs energijos taupymo režimai (Video)  (1)

Kaip jau rašėme, Kinijos kompanija „Vernee“ pristatė išmanųjį telefoną su „tri-bezel-less“ tipo ir 6,0 colių FHD+ raiškos ekranu – „Vernee Mix 2“. Dauguma jo specifikacijų jau yra žinomos iš seniau, tačiau šįsyk gamintojas išplatino pranešimą spaudai apie neįprastą šio telefono ištvermingumą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-10-15 Naujasis „Vernee Mix 2“ pasižymės išskirtine ištverme tarp savo konkurentų: didelės talpos baterija bei specialūs energijos taupymo režimai (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Telefonų su „tri-bezel-less“ ekranais mada sparčiai užkariauja pasaulį - kiekvienas gamintojas stengiasi sukurti įspūdingos išvaizdos telefonus, tačiau gyvenimas nestovi vietoje ir jau pradedami įdomūs patobulinimai, stengiantis išsiskirti iš kitų konkurentų. 

Patobulinimus pirmiausia siūlo inovacijas mėgstantys gamintojai, tokie kaip „Vernee“. Naujasis „Vernee Mix 2“ išsiskiria ne tik puikiu dizainu bei dideliu ekranu, kuris sutalpintas į ganėtinai mažą korpusą, tačiau ir itin talpia baterija. „Vernee Mix 2“ pasižymi 4200 mAh talpos baterija, o tokios talpos baterijos neturi dar nei vienas tokio tipo telefonas.

Palyginimui, galima pasakyti, jog šiais metais išleistas naujasis „Xiaomi MIX 2“ pasižymi 3400 mAh baterija, panašaus dydžio bateriją turi ir kiti telefonai su „tri-bezel-less“ ekranais.

Verta paminėti ir tai, jog naujasis „Vernee“ įrenginys palaiko ir greito įkrovimo funkciją „Pump Express+“, o tai reiškia, jog savo išmanųjį iki 85% galėsite įkrauti per maždaug valandą. Tad didelė baterija nesukels rūpesčių dėl įkrovimo, o štai ištvermę padidins gerokai. 

Verta pastebėti, kad telefone naudojama „Vernee OS“ operacinės sistemos versija, kuri sukurta pagal „Android 7.0“, taip pat turi ir specialų baterijos taupymo rėžimą, kuris bent jau teoriškai leis naudotis savo telefonu be papildomo įkrovimo kone 3 dienas. Žinoma, su tam tikrais programiniais apribojimais. 

Gamintojo teigimu, pilno įkrovimo be šio rėžimo turėtų pakakti maždaug dviem dienoms. „Vernee“ taip pat atkreipia dėmesį į tai, jog po 25 minučių įrenginio įkrovimo juo galėsite naudotis bent pusę dienos.

Gamintojas skelbia, kad „Vernee Mix 2“ telefone taip pat pateikiama detali informacija apie baterijos energijos panaudojimą. Baterijos nustatymuose rasite informaciją kiek energijos sunaudojo telefono ekranas, WLAN, WiFi, įvairios programėlės ir pan. Taip pat speciali diagrama leis stebėti kiek laiko Jums pakanka pilno įkrovimo ir kiek dar galėsite naudotis savo įrenginiu su likusia baterijos energija.

Taip pat primename, jog „Vernee Mix 2“ tapo pirmuoju kompanijos išmaniuoju telefonu su gale integruota dviguba kamera, kurios abu lęšiai naudoja 13 megapikselių „Sony IMX258“ sensorius. Šis telefonas yra parduodamas su iš karto įdiegta „Android 7.0“ operacine sistema ir taip pat gali pasigirti aštuonių branduolių „Helio P25“ centriniu procesoriumi, „Mali T880“ vaizdo plokšte bei 4 GB operatyviąja RAM ir 64 GB vidine ROM atmintimis.

Prie to pačio priminsime, jog susigundę šiuo telefonu, vis dar galite ženkliai sutaupyti pirkdami naująjį „Vernee Mix 2“. Gamintojas siūlo įsigyti šį išmanųjį telefoną su 60$ nuolaida, o tai reiškia, jog dabar jis kainuotų 169,99 JAV dolerių (145€). Daugiau informacijos galite rasti oficialiame gamintojo puslapyje arba įsigyti šį įrenginį tiesiog iš „Gearbest“ internetinės parduotuvės. Primename, jog pilna telefono kaina yra 229,99 JAV dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(6)
(4)
(2)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: