Pasirodė pirmosios oficialios „Leagoo S8 Pro“ nuotraukos bei skelbiama 50% akcija naujiems „Leagoo“ telefonams įsigyti (Foto)  ()

Kiek anksčiau jau rašėme apie tai, jog „Leagoo“ anonsavo du beveik berėmius išmaniuosius telefonus. „Leagoo S8“ ir „Leagoo S8 Pro“ į visas prekybos vietas dar neatkeliavo, bet išankstinių užsakymų metu juos jau galima įsigyti ir taip šie modeliai prisijungia prie daugumos kitų telefonų, kurie išsiskiria beveik berėmiais ekranais ir 16:9 kraštinių santykiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo tada kai „Samsung“ ir LG pristatė tokius įrenginius kaip LG G6 ar „Samsung Galaxy S8“ – visas pasaulis pradėjo sekti šia mada, o ką jau kalbėti ir viso to pradininką „Xiaomi Mi Mix“. Šiai dienai kone kiekvienas gamintojas turi bent vieną tokio tipo produktą, tačiau iš viso to kyla vienas klausimas. Kaip gi išsiskirti iš daugumos ir pristatyti vartotojui įdomų telefoną?

Naujieji „Leagoo S8“ ir „Leagoo S8 Pro“ tikrai verti daugumos dėmesio dėl savo išskirtinio dizaino ir itin geros kainos. Abiejų modelių priekinė dalis išsiskiria „3D Curved“ ekranu, o tai suteikia stulbinantį vizualinį efektą bei didelį patogumą laikant jį rankoje. Verta paminėti ir tai, jog „S8 Pro“ modelio korpusas pagamintas iš CNC tipo metalo, o kaip šie telefonai atrodo realybėje, galima pamatyti tolesnėse nuotraukose, kurias oficialiai išplatino pats gamintojas.

Priminsime, jog „Leagoo S8 Pro“ pasižymės 5,99 colių įstrižainės ekranu su 2160 x 1080 taškų raiška. Šio išmaniojo veikimą palaikys „Mediatek Helio P25“ procesorius su 6 GB operatyviosios bei 64 GB vidinės atminties. Telefonas taip pat turės 13 MPx ir 5 MPx raiškos pagrindinius vaizdo jutiklius, o priekinėje jo dalyje rasime 13 MPx raiškos vaizdo jutiklį, kuris fiksuos asmenukes. Šis išmanusis telefonas kainuos 299,99 JAV dolerių.

„Leagoo S8“ turės 5,72 colių įstrižainės ekraną su 1440 x 720 taškų raiška. Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek MT6750T“ procesoriumi, o jo stabilų veikimą užtikrins 3 GB operatyviosios bei 32 GB vidinės atminties. Naujasis „Leagoo“ modelis taip pat pasižymės 3050 mAh talpos LG baterija, tačiau esminis šio įrenginio akcentas – net keturios kameros. „Leagoo S8“ išsiskirs dviguba 13 MPx ir 2 MPx pagrindinės kameros konfigūracija bei dviguba 8 MPx ir 2 MPx raiškos vaizdo jutiklių konfigūracija priekinėje dalyje. Ši kompanijos naujiena kainuos 169,99 JAV dolerių.

Dėmesį verta atkreipti ir į tai, jog šiuo metu internetinėje parduotuvėje „Banggood.com“ vyksta akcija, kurios metu vieną arba abu šiuos išmaniuosius telefonus galima įsigyti su 50 JAV dolerių nuolaida. Verta paminėti ir tai, jog 10 sparčiausių kasdien gali įsigyti „Leagoo S8“ ar „Leagoo S8 Pro“ už ypatingai žemą kainą – atitinkamai 84,99 ir 149,99 JAV dolerius. Ar ši akcija atkeliaus ir į kitas Kinijos parduotuves, kol kas neskelbiama. 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(1)
(5)
(-4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: