„Leagoo S8“ palygintas su „Samsung Galaxy S8“: šiuo metu tai pigiausias aštuonių branduolių išmanusis su 18:9 ekranu?  (1)

Nuo tada kai „Samsung“ pristatė savo flagmaną „Galaxy S8“ – visas pasaulis pradėjo sekti šia mada ir dabar rinkoje galima rasti tikrai ne vieną panašaus stiliaus telefoną, kuris pasižymi 18:9 kraštinių santykiu. Ypač arši konkurencija vidutinės kainos segmente - panašių modelių jau yra ne vienas ir ne du, o išsirinkti tarp jų kažką įdomesnio tampa tikra problema. Vienas iš ryškesnių tokio tipo modelių šioje kainų grupėje neabejotinai yra „Leagoo S8“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kiek anksčiau jau rašėme apie tai, jog „Leagoo“ anonsavo du beveik berėmius išmaniuosius telefonus. „Leagoo S8“ ir „Leagoo S8 Pro“ į visas prekybos vietas dar neatkeliavo, bet išankstinių užsakymų metu juos jau galima įsigyti ir taip šie modeliai prisijungia prie daugumos kitų telefonų, kurie išsiskiria beveik berėmiais ekranais ir 18:9 kraštinių santykiu.

Nors „Leagoo S8 Pro“ yra našesnis, tačiau kainos prasme kur kas įdomesnis „Leagoo S8“. Visų pirma, šis telefonas dėmesį patraukia dėl savo puikaus dizaino ir kokybiško korpuso, tačiau turi ir tikrai įdomių išskirtinumų - pavyzdžiui, net 4 kameras: dvigubą priekyje ir dvigubą gale. O didžiausias viso to privalumas – žema kaina už gerą kokybę.

Verta paminėti tai, jog šio modelio priekinė dalis išsiskiria „3D Curved“ ekranu, o tai suteikia stulbinantį vizualinį efektą bei didelį patogumą laikant jį rankoje. 

Nors „Leagoo S8“ neišvengiamai pagal išvaizdą lyginamas su „Samsung Galaxy S8“, tačiau gamintojas eina dar toliau - išplatino pranešimą spaudai, kuriame palygino savo telefono specifikacijas su minėtu flagmanu. Lyginti vidutinės kainos segmento telefoną su aukščiausios kainos flagmanu nėra korektiška daugeliu atveju, tačiau gamintojas argumentas logiškas - pagrindiniuose parametruose tų skirtumų nėra taip jau daug, kaip galėtų atrodyti iš pirmo žvilgsnio:

 

LEAGOO S8

Samsung S8

Ekranas

SHARP 5.72 inch 1440x720p

5.8 inch 1960x1440p

CPU

8-core 1.5Ghz LTE

8-core 2.35Ghz LTE

RAM

3GB

4GB

ROM

32GB

64GB

Screen-to-body ratio

85%

84%

Priekinė kamera

OV 8MP+2MP Dual-Cam

8MP

Pagrindinė kamera

SONY 13MP+2MP Dual-Cam

13MP

Ekrano rėmelių plotis

1mm

1mm

Baterija

2940mHA

3000mAH

Greitas įkrovimas

5V2A

9V1.67A

Pirštų antspaudų jutiklis

Nugarėlėje

Nugarėlėje

Dydis

153.5 x 70.7 x 8.8mm

148.9 x 68.1 x 8mm

Korpusas

Metalas

Metalas

Kaina

$119.99 ($169.99)

$639

 

 

Žinoma, kad ir kokie būtų menki skirtumai, visos „Samsung Galaxy S8“ galimybės biudžetiniam telefonui yra nei pralenkiamos, nei pavejamos, tačiau pagal specifikacijas matyti, kad vidutiniams poreikiams „Leagoo S8“ galimybių yra daugiau nei pakankama. 

Priminsime, jog šiuo metu internetinėje parduotuvėje „Banggood.com“ vyksta akcija, kurios metu vieną arba abu šiuos išmaniuosius telefonus galima įsigyti su 50 JAV dolerių nuolaida. Verta paminėti ir tai, jog 10 sparčiausių kasdien gali įsigyti „Leagoo S8“ ar „Leagoo S8 Pro“ už ypatingai žemą kainą – atitinkamai 84,99 ir 149,99 JAV dolerius. Ar ši akcija atkeliaus ir į kitas Kinijos parduotuves, kol kas neskelbiama, o kol galioja šios akcijos, tai yra pats pigiausias išmanusis su 18:9 kraštinių santykiu ir 8 branduolių procesoriumi. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(13)
(4)
(9)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: