Kinijos turgelio stebuklai: penki visiškai skirtingi telefonai, kuriuos pirmiausia reikėtų apsvarstyti „11.11“ išpardavimo metu  ()

Tenka pripažinti, kad nuolatiniai išpardavimai jau gana seniai tapo bet kurios elektroninės parduotuvės kasdienybe. Vis dėlto kai kurie iš jų yra tikrai ypatingi, kadangi pakartotinai yra rengiami kiekvienais metais. Pavyzdžiui, kiekvienais metais po Padėkos dienos (švenčiama ketvirtąjį lapkričio ketvirtadienį) JAV parduotuvės penktadienį skiria taip vadinamajam „Black Friday“ išpardavimui.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-11-09 Kinijos turgelio stebuklai: penki visiškai skirtingi telefonai, kuriuos pirmiausia reikėtų apsvarstyti „11.11“ išpardavimo metu  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikriausiai niekas nenustebs jeigu pasakysime, jog tokia tradicija atsirado ir Kinijos internetinėse parduotuvėse, o tarp tokių parduotuvių patenka ir visiems gerai žinoma „Gearbest“. Viena didžiausių kiniškų elektroninių parduotuvių jau dabar anonsuoja daugybę akcijų, kurios vyks „11.11“ išpardavimų metu.

Šiandien siūlome pažvelgti į penkis telefonus, kurie yra vieni iš pačių geriausių savo grupėje ir kuriems taip pat pritaikytos išpardavimo nuolaidos.

Daugiausiai galios už mažiausią kainą – „LeEco Le Pro 3 Elite X722“

Ketinate išpardavimų metu įsigyti išmanųjį telefoną, kuris būtų pakankamai pigus, tačiau tikėtis kuo spartesnio veikimo? Tuomet Jūs turite vieną išties puikų pasirinkimą. Daugiausiai našumo už pačią mažiausią kainą gausite, jei pirksite „LeEco Le Pro 3 Elite X722“ - tai išskirtinis telefonas pagal kainos ir našumo santykį, net neturintis artimų konkurentų.

Pagal „AnTuTu“ reitingo rezultatus, šis išmanusis telefonas pasižymi itin gerais našumo rezultatais, o jo kaina šiuo metu siekia vos 154€. Už šią nedidelę sumą Jūs gaunate 5,5 colių įstrižainės ekranu pasižymintį išmanųjį, kurio veikimą palaiko „Qualcomm Snapdragon 820“ procesorius. Verta paminėti, jog šis lustas buvo panaudotas daugumoje praėjusių metų flagmanų, kurie pagal savo kainą gerokai lenkia „LeEco Le Pro 3 Elite“.

„LeEco Le Pro 3 Elite X722“ taip pat turi 4 GB operatyviosios bei 32 GB vidinės atminties, o šio išmaniojo telefono veikimą palaiko 4070 mAh talpos baterija, kuris leis mėgautis ne tik sklandžiu veikimu, tačiau ir retesniu nei įprasta įkrovimu.

Bene geriausias spalio anonsas su 18:9 kraštinių santykiu - išmanusis „Vernee Mix 2“

Šiuo metu rinkoje yra daugybė įvairiausių išmaniųjų telefonų, kurie pasižymi itin dideliais ekranais su itin siaurais rėmeliais. Vienas populiariausių internetinėje parduotuvėje „Gearbest“ – „Vernee Mix 2“.

Šis įrenginys su 18:9 kraštinių santykiu šiuo metu kainuoja 141€ ir yra tikrai geras pasirinkimas, kurie nori išbandyti pati populiariausių telefonų dizaino variantą ir ieško geriausio kainos/kokybės santykio. Priminsime, jog šis telefonas spalio mėnesį buvo pats perkamiausias tarp Kinijos išmaniųjų, o dabartinė jo kaina kaip niekada gera - dar mažesnė nei buvo jam nuolaida anonso metu. Visgi ji tokia ilgai tikrai nebus - spalio mėnesį su nuolaida šis telefonas buvo siūlomas tik vieną savaitę, o po to nuolaidos dingo iki pat dabartinės akcijos. 

Esminis akcentas, kuris verčia atkreipti dėmesį į „Vernee Mix 2“, žinoma, yra „tri-bezel-less“ tipo 6,0 colių FHD+ raiškos ekranas. Be to, kadangi šio išmaniojo telefono ekrano santykis siekia 18:9, tai reiškia, kad net ir turėdamas tokį ekraną dydžiu jis vis tiek prilygsta tipiniams išmaniesiems telefonas su 5,5 colių įstrižainės ekranu.

Įvertinus telefono išvaizdą, jo specifikacijas ir kainą, tai labai rimtas pretendentas į naują perkamiausią šio rudens telefoną. Jo išvaizda yra identiška „tri-bezel-less“ revoliuciją sukėlusiems „Xiaomi Mi MIX“ ir „Xiaomi Mi MIX 2“, bet kaina yra nepalyginamai mažesnė. Palyginimui - „Xiaomi Mi MIX“ net ir dabar kainuoja 411€, o „Xiaomi Mi MIX 2“ - 463€.

Žinoma, mažesnė kaina atsiranda ne šiaip sau - tai pasekmė to, kad „Xiaomi Mi MIX“ ir „Xiaomi Mi MIX 2“ naudoja „Qualcomm“ gamybos procesorius, kurie yra kur kas brangesni nei „Vernee Mix 2“ įdiegtas „MediaTek“ flagmanas „Helio P25“. Daugumai žmonių „Vernee“ sprendimas yra kur kas labiau tinkamas, nes „Helio P25“ našumo yra daugiau nei per akis, o su juo telefonas „Mix 2“ siūlo bene patį geriausią kainos/našumo santykį tarp visų dabartinių „tri-bezel-less“ telefonų rinkoje.

Geriausiai vertinamas kiniškas flagmanas su pačiu sparčiausiu procesoriumi – „Xiaomi Mi 6“

Tikriausiai kiekvienas, kuris domisi išmaniaisiais telefonais iš Kinijos žino gamintoją „Xiaomi“. Tai kompanija, kuri gamina kokybiškus ir įvairių tipų žmonėms skirtus telefonus. Vienas geriausių šio gamintojo išmaniųjų – „Xiaomi Mi 6“, kuris yra itin palankiai vertinamas ne tik ekspertų, tačiau ir įprastinių vartotojų - Gearbest parduotuvėje jis surenka daugiausiai balų iš visų išmaniųjų, turinčių patį galingiausią „Qualcomm Snapdragon 835“ procesorių.

Sumokėję maždaug 342€ Jūs gausite bene vieną geriausių šių metų flagmanų, kuris pagamintas Kinijoje. 5,15 colių įstrižainės ekranu su Full HD raiška pasižymintis telefonas veikia su itin galingu „Qualcomm Snapdragon 835“ procesoriumi bei turi 6 GB operatyviosios bei 64 GB vidinės atminties. Verta pastebėti, jog „Xiaomi Mi 6“ yra vienas iš pačių sparčiausių šiuo metu Kinijos gamintojo telefonų, o jo kaina yra pati mažiausia tarp tiesioginių konkurentų.

„Xiaomi“ į savo naujo telefono nugarėlę įmontavo dvigubą 12 MP raiškos kamerą su 2x optinio priartinimo galimybe ir plataus kampo objektyvu. Telefono rėmelis pagamintas iš nerūdijančio plieno, o nugarėlė stiklinė.

Taigi, jeigu ieškote galingo ir kitų pirkėjų itin palankiai vertinamo išmaniojo telefono – „Xiaomi Mi 6“ yra tikrai geras pasirinkimas. Šį įrenginį būtų galima laikyti alternatyva tiems, kurie nori įsigyti „Samsung Galaxy S8“, tačiau pastarasis yra kiek per brangus.

Šiuo metu vienas iš pačių geriausių atsparių telefonų – „Doogee S60“

Niekam ne paslaptis, jog Kinijos rinkoje galima rasti alternatyvas kone viskam. Ne išimtis ir atsparūs išmanieji telefonai. Europoje yra gerai žinomas gamintojas CAT, tačiau ir be šios kompanijos produktų galima rasti išties gerų, vadinamųjų „rugged“ išmaniųjų, o vienas iš tokių – „Doogee S60“, kurį „Gearbest“ vykstančių išpardavimų metu galima įsigyti už 222€.

Nors šio išmaniojo telefono apžvalgą publikavome visai neseniai ir joje pasidalinome nuomone, kodėl tai vienas iš pačių geriausių atspariųjų telefonų, tačiau dar kartą prisiminkime kas tai per telefonas.

Išmanusis telefonas pasižymi 5,2 colių įstrižainės ekranu su Full HD raiška, tačiau reikėtų nepamiršti, jog viskas šiame įrenginyje yra apsaugota, todėl paėmus į ranką jis yra gerokai didesnis nei skaičiai specifikacijų sąraše.

„Doogee S60“ yra ne tik atsparus ir didelis telefonas, tačiau turi ir pakankamai solidžias specifikacijas. Išmanusis telefonas veikia su „Mediatek Helio P25“ procesoriumi, o jo stabilų veikimą užtikrinta 6 GB operatyviosios ir 64 GB vidinės atminties. Ką tai reiškia praktikoje? Mūsų bandymai parodė, kad telefonas sukasi kaip vėjas - net ir žaidžiant nebuvo jokio strigimo. Žinoma, tai ne flagmano našumas, bet vidutinėje klasė surasti kažką geriau, būtų sunkiai tikėtina. 

Be to, šis išmanusis dar turi ir 5580 mAh talpos bateriją. Ir visa tai tik už 222€. Geriau rasti vargu ar pavyktų, tiesa?

Geriausiai pirkėjų vertinamas kiniškas klasikinis telefonas – „Vkworld Z3310“

Galbūt ieškote tiesiog paprasto telefono ir nenorite jokių išmaniųjų? Su „Nokia“ prekinio ženklo sugrįžimu į telefonų rinką sugrįžo ir jo kopijų bumas. Jeigu prieš kone pusmetį pristatytas „Nokia 3310“ atnaujinimas sulaukė didelio dėmesio, tai reikėtų žinoti ir beveik identišką įrenginį pagamintą Kinijoje – „Vkworld Z3310“.

Apie šį telefoną jau išsamiai rašėme apžvalgoje

Šią garsiojo „Nokia“ telefono kopiją galima įsigyti vos už 14€ ir tai yra turbūt vienas geriausių pasirinkimų tiems, kurie ieško pigaus telefono tam, jog galėtų parašyti vieną kitą žinutę bei atlikti daugybę skambučių su vienu baterijos įkrovimu. Dvejojate ar rinktis šį variantą ar originalą?

Jeigu lyginsime „Vkworld Z3310“ ir „Nokia 3310 (2017)“ technines charakteristikas, tai nors ir kaip sunku tuo patikėti, bet Suomijos gamintojui labai dažnai tenka pripažinti kinų pranašumą. Pavyzdžiui, jeigu „Vkworld Z3310“ yra aprūpintas 2,4 colių įstrižainės ekranu, „Spreadtrum 6531“ centriniu procesoriumi ir 1450 mAh talpos baterija, tai analogiškos įstrižainės ekraną turintis „Nokia 3310 (2017) mobilusis telefonas čia gali pasigirti tik našesniu „Cortex-A53“ centriniu procesoriumi, tačiau nusileidžia „Vkworld Z3310“ mažesnės 1200 mAh talpos baterija.

Galiausiai reikia pabrėžti, kad abu lyginami mobilūs telefonai šiuo atveju turi 2 megapikselių kameras su LED blykstėmis, yra aprūpinti Bluetooth ryšio moduliais, FM radijo imtuvais ir taip pat išsiskiria realizuotu dviejų SIM kortelių palaikymu bei integruotomis Micro SD jungtimis.

„Nokia“ atkūrė tikrai gerą telefoną, tačiau už jo kainą jau galima įsigyti šiokį tokį išmanųjį telefoną, kuris bent jau elementariausias funkcijas tikrai atliks, o jeigu pasiseks – pavyks pasileisti ir vieną kitą žaidimą. „Vkworld“ šiuo atveju pasiūlė tiesiog puikų kainos ir kokybės santykį tiems, kurie ieško nostalgiją keliančio telefono. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(11)
(1)
(10)

Komentarai ()