Kompaktiškas ir itin atsparus išmanusis „Nomu S10 Pro“ – dabar siūlomas su Juodojo penktadienio nuolaida  ()

Tikriausiai nieko nenustebins faktas, jog dauguma mūsų turime išmaniuosius telefonus. Vieni juos renkasi pagal kameras, kiti pagal ekrano dydį, treti pagal baterijos talpą, o dar kitiems reikalingas išmanusis, kuris būtų tinkamas net ir statybų aikštelėj. Dėl šios priežasties rinkoje galima rasti ne vieną itin atsparų išmanųjį telefoną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internetinė parduotuvė „Tomtop“ šiuo metu siūlo įsigyti vieną tokį išmanųjį telefoną, o kartu pateikia ir 10 JAV dolerių nuolaidos kodą. Itin atsparų „Nomu S10 Pro“ telefoną šioje parduotuvėje dabar galima įsigyti tik už 114€. Iš pirmo žvilgsnio juodojo penktadienio proga su 22% nuolaida siūlomas „Nomu S10 Pro“ kainuoja 125€, tačiau galima gauti papildomą nuolaidą - tam reikia panaudoti šį nuolaidos kodą: HTY10NS.

Pažvelkime ir į patį telefoną.

Kinijos kompanijos „Nomu“ sukurtas išmanusis telefonas pasižymi tuo, jog yra atsparus vandeniui, dulkėms, smūgiams ar įvairiems kritimams bei turi „IP68“ sertifikatą.

Vertėtų atkreipti dėmesį ir į tai, jog tai pakankamai kompaktiškas telefonas, nepaisant net ir to, jog jo korpusas yra padengtas įvairiomis apsaugomis.

Dėmesio verta ir šio telefono baterija, kurios talpa siekia 5000 mAh. Gamintojo teigimu šios baterijos turėtų pakakti net 30 valandų pokalbių. Verta paminėti ir tai, jog įrenginys palaiko greito įkrovimo funkciją, o tokios talpios baterijos įkrovimas užtrunka maždaug 2 valandas.

 

Išmanusis telefonas veikia su „Medatek MT6737T“ procesoriumi, kurio stabilų veikimą palaiko 3 GB operatyviosios bei 32 GB vidinės atminties. Norėtumėme atkreipti dėmesį ir į tai, jog šis įrenginys palaiko ir atminties korteles, todėl vidinę atmintinį galėsite praplėsti dar daugiau.

„Nomu S10 Pro“ pasižymi 5,0 colių įstrižainės ekranu su HD raiška. Ekranas galbūt ir nėra itin įspūdingas, tačiau jis pakankamai kompaktiškas, o raiška puikiai tinkama tokio tipo įrenginiui.

Gamintojas didžiuojasi, kad kurdamas šį telefoną užregistravo net 17 patentų.

 

Kaip ir įprasta išmaniesiems telefonams – „Nomu S10 Pro“ turi dvi kameras. Priekinėje dalyje įmontuotas 5.0 MPx raiškos jutiklis, o nugarėlėje rasime 8.0 MPx raiškos „Sony“ vaizdo jutiklį, kuris padės užfiksuoti įsimintinas Jūsų akimirkas. Verta žinoti ir tai, jog šis itin atsparus išmanusis telefonas veikia su „Android 7.0“ operacine sistema.

Taip pat tvirtina, kad šis telefonas užtikrins maksimaliai gerą ryšį atokiose vietovėse, kur dažnai patenka keliones mėgstantys nuotykių ieškotojai. Taip pat jis palaiko ne tik GPS, bet ir GLONAS navigaciją. 

 

 

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(7)
(7)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: