Telefonus lėtina ne tik „Apple“, bet ir Samsung? Specialaus tyrimo ėmėsi Italija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Biesiukas 2018-01-24 14:04
Keista, kad tik po tiek metų pamatė, kad įrenginiai lėtėja. Po mano turėto Samsung Galaxy SIII daugiau niekada nebepirkau ir nepirksiu Samsung produkcijos dėl šios priežasties. Keistumai dedasi ne tik su telefonais bet ir su Samsung TV.
Denis_LT 2018-01-24 18:43
Atsimenu pradzioje kai samsung kure telefonus tai tokiu nesamoniu nebuvo, bet tai galima istaisyti isidiegus custom roma as manau, o del teleku sutinku pries puse metu nusipirkau samsung smart TV, tai letejimas akivaizdus bet lysti prie teleko softwares bijau
Plastique 2018-01-25 13:27
Dar prieš atsidarydamas straipsni, norėjau apie savo senuką, S3 parašyt. Koks buvo puikus telefonas, kol kažkur pusantrų metų atgal pasirodė kažkoks magiškas update, kurio negalima tiesiog neįrašyt. O atšaukus, jis pastoviai rodomas pačiam viršui ir atidarius pažiūrėt notification, naglai iššoka ir paklausia ar tikrai nenorite įdiegti. Įdiegus šitą update, apie kurio pataisymus ar bent jau kažkokią realią naudą neparašyta visiškai nieko. O įsidiegus, telefono praktiškai nebeįmanoma naudot, nes tiesiog atsiranda lagas iš niekur, kurio ankščiau nebūdavo. Galvojau dėl baterijos? Ok, pasikeičiau bateriją. Tas pats. Gal visgi softas? hard reseta dėjau, visiškai viskas clean, jokio lago, bet vėl pasirodė naujasis update. Dar pratempiau jo neįsirašęs kelis mėn. Tada kažkokiu būdu netyčia jis vėl susipaudė ir įsirašė nieko daug neaceptinus. Ir lagai grįžo. Norėjau isirašinet custom rooma, bet nebebuvo nervu jau žiūrėt į tą samsungą.
ArturasArturas 2018-01-26 20:37
Mano ketveriu metu senumo sony tiesiog skraido persirasius i custom roma Android 8,1. Jau zadejau pirkt nauja, nes baterija belaikydavo diena, pastoviai viskas lagindavo. Susirasiau ir ivyko stebuklas. Baterija drasiai laiko dvi paras. Veikimas daug greitesnis. Na yra ir savu minusu, kamera pradejo prasciau fotkint, face unlock neveikia, dar keli bugai, bet is principo patenkintas ir dar pora metu manau pratrauksiu su tuo paciu, jei tik baterija nenumirs.