Jau ir JAV ėmėsi tyrimo dėl to, ką „Apple“ slapta darė su „iPhone“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2018-02-05 12:41
Ar tai yra nelegalu? Didesnės dalies softo negali ištrinti, ar išjungti, kol neturi root prieigos, ir turbūt pagal sutartį apple gali lėtinti telefonus kada tik nori. Pvz išleisdami griozdišką softą, arba taisydami saugumo ar nestabilumo spragas. Gal viena iš spragų yra ta, kad seni telefonai greit negaus atnaujinimų, dėl to sulėtinimas bent kažkiek išjudina žmones, kad nusipirktų naują produktą, kurį gamintojui lengviau palaikyti. Kai kurie žmonės už elektrą susimoka tik tada, kai ją išjungia... Androidas turi ne ką mažesnė problemą, didesnė dalis telefonų po metų nebegauna atnaujinimų, iš viso, todėl panašu, kad visi išmaniųjų gamintojai turi savo būdų parduoti daugiau naujų telefonų. Abu atvejai man panašūs į panašu, kad po kelių mėnesių telefonus pagreitina atgal. Taigi kai išeina naujas iphone, arba jį pirk, arba kelis mėnesius naudok androidą.
zaliaakis 2018-02-05 13:17
Androidas neturi problemų dėl atnaujinimų. Jis eilę metų atnaujinamas ir vis išleidžiama nauja versija. Problemų turi gamintojas kuris neatnaujina savo modelių programinės įrangos. Pvz. Samsung, aple, sony ir ttt... Todėl ir gali rinktis ko nori...
conjurer 2018-02-05 16:31
pažeidžiamumo aš atnaujinimą gavau tik po 4 mėnesių nuo paviešinimo. Ir čia dar reikia būti laimingu, nes dauguma jo negavo ir negaus. Gal androidas ir neturi problemų su atnaujinimu, bet androidinių telefonų pirkėjai turi. Todėl išmaniųjų pasirinkimas lieka tarp telefonų kurie lėtėja kai Timas Kokas užsimano, arba tų kurie pasensta greičiau nei grietinė.