Kas iš tikro darosi su „Huawei“ telefonais? „Tai kaip kiniškas buldozeris, todėl ir pakilo tokia neigiama JAV reakcija“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2018-02-24 11:15
Greiciau kad kinai neleido amerikos zvalagybai prikist nagu prie telefono programinio kodo ir tie supyko... Nelabai tikiu kad paliko skyliu specialiai.
zaliaakis 2018-02-24 17:26
Dėl šito ir aš sutinku. Atsisakė palikti tik jav žvalgybai žinomų skilių. Tai kam jiems tokie gamintojai...
HardAxe 2018-02-25 16:04
nesąmonė. Visi tie telefonai naudoja android, tai google gali kišti ką nori, net patys kinai nesuuostų. Didesnė bėda, kad kinai patys labai agresyviai renka visokią informaciją. Ir jei kokį plain android`ą dar įmanoma atjungti nuo telemetrijos siuntimo (aišku tai sukeltų tam tikrų funkcionalumo apribojimų), tai visokie samsungai ir kiti šmungai iš azijos mėgsta pamiršti vartotojo nustatymus ir visvien siuntinėja savo telemetrijas. t.y. dėl skylių - velniai žino. dėl oficialaus sekimo - google, facebook ir apple tai įperša per patogias vartotojui funkcijas, o kinai ir M$ tiesiog paslapčia pušina savo servisus be pasirinkimo. Tas kaip ir būtų dzin namų vartotojam, bet kai jų telefonus pradeda naudoti su saugumu susiję asmenys arba visi telefonai pradeda kreiptis į jų pastotis viskas gali užsibaigti gana liūdnai. Be to jie gali neturėti jokių skylių, tačiau reikalui atsiradus telefonam ateis upgrade`as...
vitalijus.lapėnas 2018-02-26 15:13
Sutinku! JAV gamintojai tiekia skylėtus procesorius, ir nieko baisaus, JAV gi draugiška (?!) šalis. Elementarus protegavimas ir "didelių berniukų" pasistumdymas.