Viskas, ką jau žinome apie „Samsung Galaxy S10“  ()

Nors rinkoje dar nepasirodė „Samsung Galaxy Note 9“, internete jau pilna gandų ir spėlionių apie tai, kokie bus naujieji „Samsung Galaxy“ įrenginiai. „PhoneArena“ surinko visą jau žinomą informaciją apie „Samsung Galaxy S10“. Greičiausiai 2019 m. „Samsung“ pristatys iškart tris flagmano versijas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-07-25 Viskas, ką jau žinome apie „Samsung Galaxy S10“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bazinis „Galaxy S10“ modelis arba „Beyond 0“:

  • 5.8 col. įstrižainės ekranas
  • Pirštų atspaudų skaitytuvas išdėstas ant šoninės kraštinės
  • Viena pagrindinė ir viena priekinė kamera

Didesnis „Galaxy S10“ modelis arba „Beyond 1“:

  • 6.1 col. įstrižainės „Infinity“ ekranas su užapvalintais kraštais
  • Į ekraną integruotas pirštų atspaudų skaitytuvas
  • Viena priekinė kamera ir dviguba galinė kamera

„Galaxy S10+“ arba „Beyond 2“:

  • 6.44 col. įstrižainės „Infinity“ ekranas
  • Po ekranu integruotas pirštų atspaudų jutiklis
  • Penkios kameros: dvi priekinės ir trys galinės (įprasta, teleobjektyvas ir plačiakampis objektyvas)

„Samsung Galaxy S10“ dizainas

Tikėtina, kad „Samsung“ kompanija išliks ištikima sau, todėl revoliucijos „Galaxy S10“ dizaine tikėtis neverta. Greičiausiai kitų metų naujienos išoriškai nežymiai skirsis nuo šių metų „Galaxy S9“ flagmanų. Prognozuojama, kad pasikeis ekrano ir korpuso santykis. 2018 m. „Samsung“ flagmanas šiuo parametru jau lenkia „iPhone X“.

Varle.lt mobiliųjų telefonų specialistai pastebi, kad daugelis „Android“ išmaniųjų gamintojų jau rado būdą pirštų atspaudų skaitytuvą perkelti iš priekinio skydelio po ekranu ar ant šoninės kraštinės. Manoma, kad „Samsung“ pasinaudos „Sony Xperia Z5“ ir „Vivo“ išmaniuosiuose telefonuose pristatytais sprendimais ir pabandys pirštų atspaudų skaitytuvą perkelti iš galinio skydelio į kitą vietą. Visi trys 2019 m. „Samsung“ flagmanai gaus IP68 standarto apsaugą.

„Samsung Galaxy S10“ ekranas

„PhoneArena“ pateikia, kad bazinė „Samsung Galaxy S10“ versija („Beyond 0“) gaus FHD+ arba QHD+ Super AMOLED ekraną, kuris pasižymės 18:9 kraštinių santykiu ir turės 5.5 col. įstrižainės ekraną.

Didesnis „Galaxy S10“ modelis („Beyond 1“) modelis pasižymės 6.1 col. įstrižainės QHD+ Super AMOLED ekranu su užapvalintais kraštais. Analogišką, tik didesnės įstrižainės ekraną gaus „Samsung Galaxy S10+“ modelis.  

„Samsung Galaxy S10“ parametrai

Amerikos rinkai skirti „Samsung Galaxy“ išmanieji telefonai tradiciškai veiks „Qualcomm“ procesoriaus pagrindu. Visose kitose rinkose platinami įrenginiai gaus firminį „Samsung Exynos“ procesorių.

Tikėtina, modeliai su „Qualcomm“ procesoriais bus aprūpinti „Snapdragon 855“ versija, kuri našumo prasme gali drąsiai stoti į kovą su „A11 Bionic“ lustu. „Exynos 9820“ procesorius bus aprūpintas GPU bloku ir „ARM Mali G76“ moduliu.

Bazinė „Samsung Galaxy S10“ versija gaus 4 ir 6 GB  operatyviosios atminties, o didesni modeliai: 6 ir 8 GB RAM. Naudotojai galės rinktis saugyklos dydį: 64 GB, 128 GB arba 256 GB. Visi trys „Samsung Galaxy S10“ modeliai bus aprūpinti lizdais microSD atminties kortelėms.

„Samsung Galaxy S10“ pasirodymo data ir kainos

Bazinė „Galaxy S10“ versija kainuos apie 600–650 dolerių. 6.1 col.įstrižainės modelio kaina prasidės nuo maždaug 749 dolerių. „Galaxy S10+“ gali kainuoti apie 849 – 1000 dolerių. Pasak Varle.lt mobiliųjų telefonų specialistų, jeigu ši informacija pasitvirtintų, „Samsung“ su vienu modeliu vienu metu galėtų aprėpti kelis rinkos segmentus.

Manoma, kad „Galaxy S9“ pristatymas tradiciškai įvyks „MWC 2019“ renginio metu vasario 25 – 28 dienomis. Tačiau taip pat yra spėliojimų, kad trys naujieji „Samsung Galaxy S10“ bus pristatyti specialaus renginio metu 2019 metais vasario 24 dieną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(7)
(32)
(-25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: