Paviešintas pirmasis „Galaxy Note 9“ vaizdo įrašas (Video)  ()

Gandai apie „Samsung Galaxy Note 9“ nenustoja sklisti. Šiuo metu nesitikime drastiškų telefono estetikos ar kitokių pasikeitimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, kad vieninteliai išoriniai „Galaxy Note 9“ pasikeitimai bus horizontali galinė dviguba kamera ir pirštų antspaudų skaitytuvas po ja. Po kelių paviešintų prietaiso nuotraukų, sulaukėme ir pirmojo vaizdo įrašo.

Dauguma gandų ir pranešimų apie „Samsung Galaxy Note 9“ buvo apie jo formą ir dizainą. Kai kuriuose pranešimuose buvo rašoma apie prietaiso parametrus, o dar mažesnė dalis gandų užsiminė ir apie kritinius funkcijų pagerinimus, kuriuos kompanija naudos kaip pagrindinius pardavimo taškus.

Šiemet kompanijai sunkiai sekėsi parduoti „Galaxy S9“ serijos prietaisus, todėl kompanija sulaukia vis daugiau spaudimo prieš renginį, kuris vyks rugpjūčio 9 dieną.

Kol kas vienintelė patraukli įrenginio funkcija yra „S-Pen“ pagerinimas. Rašiklį dabar bus galima naudoti ne tik kaip aksesuarą, bet ir kaip nuotolinį valdiklį telefonui. Jo pagalba, bus galima kontroliuoti „Note 9“ garsą, kameros laikmatį ir naudoti rašiklį kaip rodomąją lazerinę lazdelę.

Dar viena svarbi funkcija, apie kurią užsiminė nemažai šaltinių, yra „Note 9“ baterija. „Samsung“ pristatys didesnę 4000 mAh bateriją. Tai dar vienas pasikeitimas, kuriuo siekiama patenkinti verslininkus.

„Galaxy Note 9“ pirmasis vaizdo įrašas patvirtina beveik visas aprašytas išorines dizaino detales.

Pirmajame „Galaxy Note 9“ vaizdo įraše matyti horizontali galinė dviguba kamera, pirštų antspaudų skaitytuvas ir kampuota prietaiso forma.

Kaip matote, „Galaxy Note 9“ turės horizontalią galinę dvigubą kamerą su pirštų antspaudų skaitytuvu po ja. Žinant kiek yra klastočių, yra įmanoma, kad šis prietaisas tėra tik panašus į originalą. Vis dėlto, šis šaltinis yra patikimas ir praeityje buvo pasidalinęs svarbiomis ir tiksliomis detalėmis.

Manoma, kad bus parduodamas ir 8 GB RAM „Galaxy Note 9“ variantas su 512 GB vidinės atminties. Šie parametrai kartu su 4000 mAh baterija būtų tarsi dievo dovana. Vis dėlto, nesuteikite tam daug vilčių, kadangi kol kas manoma, jog šis variantas bus parduodamas tik Pietų Korėjoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(1)
(4)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: