„Samsung“ „netyčia“ nutekino „Galaxy Note 9“ nuotrauką: štai kaip jis atrodys iš tikro  ()

Elektronikos gamintojai „Samsung“ savo oficialioje interneto svetainėje publikavo skelbimą apie dar nepristatytų išmaniųjų telefonų „Samsung Galaxy Note 9“ išankstinio užsakymo programą. „Pasisveikinkite su supergalia“, skelbiama šiame puslapyje, raginančiame užsisakyti įrenginius iš anksto ir būti pirmaisiais, kurie turės juos rankose, rašo „The Verge“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po kelių valandų puslapis, kurį pirmas pastebėjo „VentureBeat“ technologijų žurnalistas Evanas Blassas, buvo pašalintas.

Technologijų gigantai iš Pietų Korėjos skurdžių detalių apie savo dar nepristatytus įrenginius viešai paskleidžia nuolat. Ne išimtis ir šis kartas. Panašu, kad išankstinio užsakymo puslapis yra dalis naujienlaiškio, kurį „Samsung“ išsiuntinėjo savo klientams Naujojoje Zelandijoje.

Nuotrauka, publikuota oficialioje svetainėje, patvirtina daugelio jau anksčiau neoficialiai skleistų gandų apie telefono išvaizdą: jis bus labai panašus į „Note 8“, jame bus 3,5 mm ausinių lizdas, „USB Type C“ lizdas, dviguba kamerų sistema nugarėlėje ir piršto atspaudo skaitytuvas žemiau kamerų, ant nugarėlės. Nuotraukoje tik telefono nugarėlė ir yra matoma – ji yra mėlynos spalvos. Rašiklis – geltonas.

Prieš savaitę taip pat savo svetainėje „Samsung“ nutekino naujo „Galaxy Watch“ produkto išvaizdą. Galima būtų pamanyti, kad šis atvejis buvo atsitiktinis, nes iškart po to, kai žiniasklaida paskelbė apie dar nepristatyto produkto nuotraukos išplatinimą, ji buvo pašalinta, tačiau „Samsung“ taip elgiasi įtartinai reguliariai. Vasarį, dar iki „Samsung Galaxy S9“ pristatymo, buvo išplatintas visas pristatomasis vaizdo įrašas, supažindinęs su svarbiausiomis būsimo telefono savybėmis.

Be to, „Samsung“ yra toli gražu ne vienintelė įmonė, kuri savo produktų detales „netyčia“ išplatina iki oficialaus pristatymo. Pavyzdžiui, vos prasidėjus „iPhone 7“ pristatymo renginiui, „Apple“ išleido „Twitter“ žinutę, kurioje buvo pateikta tiksli informacija apie kainas ir išankstinius užsakymus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(3)
(14)
(-11)

Komentarai ()

Susijusios žymos: