„Mano Samsung Galaxy Fold atlaikė vos vieną dieną“ – apžvalgininkas teigia, kad 1800‎€ kainuojantis ir vėl pradėtas pardavinėti telefonas lūžta kone iškart (Foto)  (15)

Ir vėl blogos žinios Korėjos technologijų gigantui „Samsung“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po to, kai balandžio mėn. buvo pristatytas revoliucinis, sulankstomas išmanusis telefonas „Samsung Galaxy Fold“, kompanija gana greitai gavo daug kritikos. Šiuos telefonus išbandę apžvalgininkai teigė, kad telefonai turi rimtų trūkumų ir greitai lūžta.

„Samsung“ galiausiai pripažino, kad 2000 eurų kainuojantiems išmaniesiems telefonams reikia „rimtų patobulinimų“ ir inžinieriai grįžo prie darbo.

Po poros mėnesių kompanija skelbė, kad visas problemas su „Samsung Galaxy Fold“ išsprendė, tačiau neatrodo, jog tai yra visiška tiesa. „TechCrunch“ praneša, kad jiems apžvalgai atsiųstas „Samsung Galaxy Fold“ sugedo vos po vienos dienos.

Ir kompanijai blogiausia žinia yra ta, jog ji jau nelabai ką gali pakeisti, nes kaip tik šiomis dienomis Šiaurės Amerikoje pradėta prekiauti „Samsung Galaxy Fold“ išmaniaisiais telefonais. Jie pardavinėjami už 1800 eurų.

„TechCrunch“ apžvalgininkas Brianas Heateris teigia, kad „po darbo dienos iš kišenės išsitraukiau Samsung Galaxy Fold telefoną, jį atidariau [atlenkiau] ir pačioje sulenkimo vietoje pastebėjau kažką naujo. Čia atsirado ryškiaspalvis amorfinis debesėlis.“

Nuotraukose (1 foto, 2 foto) matyti, kad „Samsung Galaxy Fold“ ekrano centre atsirado akivaizdžiai matomi pakitimai. Brianas Heateris mano, kad tai galėjo atsirasti „telefono uždarymo [sulenkimo] metu.“

„Samsung“ kompanija greitai susigrąžino iš Briano šį „Samsung Galaxy Fold“ telefoną ir tikėtina, kad aiškinsis gedimo priežastis ir kaip jas spręsti, bet tokie epizodai kelia rimtų abejonių dėl šviesios „Samsung Galaxy Fold“ ateities.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Darius Verbickas
(57)
(7)
(50)

Komentarai (15)

Susijusios žymos: