Ką tik pasirodę „iPhone 12“ jau turi problemų: lupasi korpuso dažai  (63)

Neseniai „Apple“ pristatė naująją „iPhone 12“ seriją. Kol Lietuvoje dar tik prasideda prekyba naujausiais „Apple“ išmaniaisiais telefonais, svetur jau spėta naujieną išbandyti ir atrasti nemalonių siurprizų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-10-30 Ką tik pasirodę „iPhone 12“ jau turi problemų: lupasi korpuso dažai  (63)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmieji vartotojai skundžiasi prasta „iPhone 12“ korpuso kokybe. Tinklaraštininkas Lie Fengas pasidalino savojo išmaniojo vaizdais oficialioje „Apple“ internetinėje parduotuvėje.

Nuotraukose aiškiai matosi atsilupę rėmelio dažai. Tinklaraštininko manymu, ši problema atisrado dėl ​​dažnų prisilietimų, nes pirmosiomis pardavimo dienomis šį išmanųjį apčiupinėjo daugybė rankų. Visgi, taip neturėtų būti. Baisu net pagalvoti, kaip išmanusis telefonas galėtų atrodyti po kelių mėnesių naudojimo.

 

Ir tai nėra vienintelis skundas dėl „iPhone 12“ broko. Max Weinbach „Twitter“ paskyroje atskleidė, kad jo naujasis „iPhone 12 Pro“ sutrūkinėjo. Tinklaraštininkas pabrėžė, kad įrenginio nebuvo niekaip pažeidęs, skilimas kamerų modulio srityje įvyko savaime. „Apple“ serviso darbuotojai pakeitė brokuotą išmanųjį. Visgi, telefonai, kainuojantys 1000 eurų ir daugiau turėtų būti kokybiški, o tokie telefonų defektai kenkia paties gamintojo įvaizdžiui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(24)
(8)
(16)

Komentarai (63)

Susijusios žymos: