„Microsoft“ siekia „Office“ ir „Nokia“ bendradarbiavimo  (0)

„Microsoft Corp“ (MSFT.O) pranešė, kad trečiadienį ji sudarė sąjungą su „Nokia“ (NOK1V.HE) ir atskleidė savo planus, jog ketina padaryti programinę įrangą „Office“ prieinamą vienos didžiausių mobiliųjų telefonų gamintojos „Nokia“ mobiliuosiuose telefonuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Microsoft“, kuri yra didžiausia pasaulyje kompiuterinės programinės įrangos gamintoja, kitais metais ketina išleisti naujausią „Office“ versiją. Ji apims specializuotą versiją, kuri leis vartotojams turėti prieigą prie populiariųjų „Word“, „Excel“ ir „PowerPoint“ programų internetu.

Šis kompanijos žingsnis yra nukreiptas prieš „Google Inc“ (GOOG.O) atėjimą į programinės įrangos rinką, siūlant nemokamas teksto apdorojimo, kalendoriaus ir elektroninio pašto paslaugas.

Nors „Microsoft“ atsisakė komentuoti, kokia yra šios trečiadienio rytą paskelbtos sąjungos esmė, bet šaltiniai patvirtino, kad „Nokia“ šia sutartimi yra suinteresuota. Technologijų svetainėje „CNET“ pranešama, jog mobiliųjų telefonų gamintoja „Nokia“ tikėjosi, jog jai bus pasiūlyta tokia sąjunga.

Pranešimą paskelbė „Microsoft“ verslo skyriaus vadovas Stephen Elop ir „Nokia Device“ viceprezidentas Kai Oistamo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)