Populiarumo rekordus mušanti išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“: „atrodo fantastiškai, funkcionalumas puikus, o programėlės veikimas labai paprastas - sunku norėti kažko daugiau“ („Xiaomi Mi Band 3“ kaina, Specifikacijos, Video, Atsiliepimai)  (1)

„Xiaomi Mi Band 3“ yra 3 kartos, 2018 metais anonsuota, stilinga, vandeniui atspari, nuolatos matuojanti širdies ritmą ir turinti didelės talpos bateriją išmanioji apyrankė, jau prekybos pradžioje sumušusi pardavimo rekordus


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Mi Band 3“ specifikacijos

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, nuolatinis širdies ritmo matavimas, miego kokybės sekimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas
  • Sporto režimai: 5 - bėgimas lauke ir ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu, greitas ėjimas, paprastas ėjimas.
  • Navigacija: nėra. 
  • Žinutės ir pranešimai: skambučių ir žinučių informavimas, galima atmesti skambutį,  priminimų funkcija. Pranešimų tipas - vibravimas
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, padeda surasti telefoną, orų prognozė. Yra dvi versijos: su NFC ir be NFC.
  • Ekranas: lietimui jautrus, 0,78 colių įstrižainė, nespalvotas OLED tipo, 128 x 80 px raiška
  • Atsparumas: IP68, 5ATM reitingas – pilnai atspari vandeniui, su ja galima maudytis ir nardyti iki 50 metrų gylyje. Gali dirbti nuo –10 iki 50 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje
  • Baterija: Turi 110 mAh talpos bateriją, kurios vidutiniškai užtenka 20 dienų. Pilnai įkraunama per 2 valandas. Naudojamas specialus, komplekte pridedamas įkrovėjas.
  • Kalba: kinų ir anglų. Anglų kalbą galima įjungti po automatiškai atsiunčiamo programinės įrangos atnaujinimo arba čia aprašytu metodu.
  • Medžiagos: plastikas ir metalas
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“ 
  • Programėlė: „Mifit“, susiejama su „Android 4.4“ / „iOS 9.9“ bei naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Pateikia visus aktyvumo duomenis, kaupia statistiką. 
  • Matmenys ir masė: 24.70 x 1.79 x 1.20 cm; apie 20 gramų 

„Xiaomi Mi Band 3“ kaina

  • Paprastai be nuolaidų kainuoja 35-40€. Taip pat jau galima užsisakyti tarptautinę „Xiaomi Mi Band 3“ versiją, kurios kaina šiuo metu - €26.37. Nuo kiniškos versijos ji skiriasi tuo, kad turi CE sertifikatą, joje yra įdiegta tik anglų kalba (kiniška apyrankės versija turi ir kinų, ir anglų kalbą - nustatoma per programėlę pasirinkimuose). Nors abiejų apyrankių versijų galimybės yra identiškos, tačiau internete komentatoriai teigia, kad tarptautinė versiją yra kažkiek stabilesnė.
  • Gearbest kinišką „Xiaomi Mi Band 3“ išmaniąją apyrankę, kuri neturi NFC modulio, galima įsigyti už 26 eurus. Pristatymas registruotu paštu, jei būtų mokesčiai, Gearbest juos kompensuoja. Iki šiol geriausia apyrankės kaina Gearbest siekė 29€.
  • Tomtop parduotuvėje „Xiaomi Mi Band 3“ parduodama už 36€
  • Lietuvoje šį išmanioji apyrankė kainuoja 55€.

Tik rinkoje pasirodžiusi naujoji „Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė prikaustė žmonių dėmesį. O kai sužinojome, kad naujojoje apyrankėje atsirado tų dalykų, kurių pasigedome senojo jos versijoje, „Xiaomi Mi Band 3“ populiarumas išaugo iki neregėtų aukštumų. Tad kuo pasižymi „Xiaomi Mi Band 3“ ir kuo ji skiriasi nuo pirmtakės? Pirkėjai jau turi kuo pasidžiaugti, bet yra ir nusiskundimų.

„Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė iš išvaizdos yra labai panaši į „Xiaomi Mi Band 2“, tačiau naujoji versija turi didesnį ekraną, geresnę apsaugą nuo vandens ir didesnės talpos bateriją. Tiesa, dėl didesnio ekrano budėjimo laikas išliko toks pat.

Vienas iš reikšmingiausių pakeitimų, lyginant su pirmtake „Xiaomi Mi Band 2“, yra tas, kad naujoji apyrankė yra pilnai atspari vandeniui. Tiesą sakant, su ja galima eiti į dušą ir netgi nardyti iki 50 metrų gylyje. Tai rimtas ir daugelio lauktas patobulinimas.

„Xiaomi Mi Band 3“ aprūpinta kur kas didesniu 0,78 colių įstrižainės OLED ekranu, kurio raiška siekia 128 x 80. Be to, ekranas yra pilnai jautrus lietimui, kai „Xiaomi Mi Band 2“ atveju buvo tik vienas lietimui jautrus ekrano taškas - sensorinis mygtukas.  

Tad tokio dydžio ekraną reikia išnaudoti ir naujoji „Mi Band 3“ leidžia į telefoną gautas žinutes perskaityti tiesiog apyrankės ekrane. Žinutės dažniausiai būna ilgos, tačiau „Mi Band 3“ jas sutalpina į tris puslapius, kuriuos greitai vartysite atnaujintos programinės įrangos pagalba.

„Xiaomi Mi Band 3“ turi „Bluetooth 4.2“ technologiją, todėl ją bus galima susieti tiek su „Android 4.4“ tiek ir su „iOS 9.9“ bei naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais įrenginiais.

Pati apyrankė yra pagaminta iš plastiko ir metalo, gali dirbti nuo –10 iki 50 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje bei sveria apie 20 gramų.

„Mi Band 3“ turi 110 mAh talpos bateriją, kurios, gamintojo teigimu, pilnai užteks 20 dienų. Savyje naujoji „Xiaomi“ apyrankė turės širdies ritmo matuoklį, kuris skirtingai nuo „Mi Band 2“, dirbs nuolatos. Tai būdavo viena iš „Mi Band 2“ kritikos priežasčių - nenuolatinis širdies ritmo matavimas. 

Taip pat yra miego kokybės sekimas, žingsniamatis, kuris realiu laiku parodys kiek jau nueita žingsnių, sudeginta kalorijų, pajudėjimo priminimas. Taip pat rodys kas jums skambina ar atsiuntė pranešimą. Galima ir atmesti skambutį. Apyrankė primins apie svarbius įvykius bei parodys orų prognozę.

Deja, bet kaip ir pirmtakė, naujoji „Xiaomi Mi Band 3“ apyrankė GPS nepalaikys. Na, bet už tokią kainą to turbūt ir nereikėtų tikėtis - panašiai kainuojantys laikrodžiai, kurie turi GPS, kaip taisyklė turi tokį mažą jautrumą, kad realiai tai yra nenaudojamas sprendimas. 

„Xiaomi Mi Band 3“ atsiliepimai, pasiekimai ir apžvalgos

  • Naujoji „Xiaomi Mi Band 3“ apyrankė yra tiesiog graibstoma, tad jau pirmosiomis prekybos dienomis fiksavo rekordą. „Xiaomi Mi Band 3“ gamintojas anonsavo 2018 metų gegužės 31 d., o birželio mėnesio pabaigoje Wang Xiangas, „Xiaomi“ vyresnysis viceprezidentas „Twitter“ tinkle paskelbė žinutę, kad vos per 17 dienų sugebėjo pasiekti 1 milijoną pardavimų. Ir tai turint omenyje, kad apyrankę buvo galima įsigyti tik Kinijoje. 
  • Apžvalgos autorius teigia, kad tai labai tvirta, vandeniui atspari, puikiai atrodanti ir nebeturinti to keisto mygtuko ekrane kaip „Mi Band 2“. Dabar naujoji apyrankė turi didesnį, ryškesnį ir pilnai jautrų ekraną, yra funkcionalesnė ir tai yra puiku:

Šią išmaniąją apyrankę jau įvertino 399 Gearbest.com pirkėjai ir jai skyrė 4,73 balus iš 5 galimų. Pagrindiniai pirkėjų nusiskundimai yra dėl kinų kalbos ir ganėtinai nemažos kainos - prekybos pradžioje ji kainavo net 40-50€, o pasikeisti kinų kalbą į anglų tiesiog nebuvo galimybių. Tačiau kaip jau ir minėjome, dabar kinų kalbą yra visai lengva pakeisti, o dėl kainos – ji gerokai sumažėjo, be to, visada galima palaukti tinkamos progos, ženklios akcijos bei kainos kritimo ir taip įsigyti norimą daiktą už santykinai nedidelę kainą.

Štai ką sako kiti „Xiaomi Mi Band 3“ apyrankę įsigiję pirkėjai:

  • Mi Band 3. Po dviejų savaičių gavau savąją „Mi Band 3“. Išmanioji apyrankė puikiai atrodo ant mano riešo. Esu moteris ir mano riešai yra išties siauri, tačiau „Mi“ juosta nėra per didelė, priešingai, ji kuo puikiausiai tinka. Vizualiai atrodo fantastiškai, funkcionalumas puikus, o programėlės veikimas labai lengvas (viskas jau yra žinoma iš „Mi Band 2“).
  • Greek Unboxing. Sveiki visi. Esu Peteris iš Graikijos ir labai džiaugiuosi turėdamas naująją „Xiaomi Mi Band 3“. Ji atrodo puikiai. Įsidiegiau programėlę ir ji man labai padeda sporto salėje. Su apyranke galite bėgioti ir plaukioti – jokių problemų. Tai labai graži ir miela apyrankė, o pristatymas iš Gearbest.com kaip visad labai greitas. Esu labai laimingas. Vienintelis trūkumas yra apyrankės kaina – ji ganėtinai didelė.
  • Xiaomi Mi Band 3. Kaip visad „Xiaomi“ kompanija pasiūlė kažką tokio. Ji išlaikė puikią kainą ir kokybę bei pridėjo mažų dalykų dėl kurių jaučiasi, kad produktas yra naujas ir apgalvotas. Korpusas yra tvirtas ir patį apyrankės modulį laiko itin tvirtai. Medžiagų kokybė yra kaip visada puiki. Apyrankei suteiktas naujas dizainas ir atsirado papildomų funkcijų kaip: pranešimų skaitymas, telefono suradimas ir taip toliau.  Visgi, palyginus su „Mi Band 2“, joje dar nėra tiek daug naujų funkcijų. Tad jei vis dar turite savo nesugadintą, nepažeistą, nesusidėvėjusią „Mi Band 2“ ir nenorite skirti papildomų pinigų už naująją apyrankę, tada patariu likti prie „Mi Band 2“ apyrankės. Tačiau jei norite atsinaujinti, o gal net turite „Mi Band 1“ apyrankę, tada būtinai taip ir padarykite.
  • Giovanni. Ekonomiška, turinti ilgaamžę bateriją, elegantiškai atrodanti, valdymas ir naudojimasis yra nesudėtingas, atspari vandeniui ir itin greitas pristatymas iš Gearbest.com. Vienintelis trūkumas yra kinų  kalba.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai (1)