„Xiaomi ROIDMI 3S“ - tai ir automobilinis įkroviklis, ir įtampos daviklis, ir FM moduliatorius, ir laisvų rankų įranga: „Tai pats geriausias daiktas, kokį tik pirkau Kinijoje“ („Xiaomi ROIDMI 3S“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (2)

„Xiaomi ROIDMI 3S“ yra išmanus automobilinis išmaniųjų prietaisų įkroviklis, papildomai atliekantis FM moduliatoriaus, laisvų rankų įrangos ir įtampos matuoklio funkcijas. Šis įrenginys yra labai universalus - tinka visiems išmaniesiems telefonams, įkraunamiems per USB laidą, ir įvairių dydžių automobiliniams elektros lizdams.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-07-19 „Xiaomi ROIDMI 3S“ - tai ir automobilinis įkroviklis, ir įtampos daviklis, ir FM moduliatorius, ir laisvų rankų įranga: „Tai pats geriausias daiktas, kokį tik pirkau Kinijoje“ („Xiaomi ROIDMI 3S“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi ROIDMI 3S“ specifikacijos

  • Maitinimas:  tinka tiek 12V, tiek 24 V sistemoms. Abiem atvejais atiduoda 5V 2.4A ( Max. 3.4A )
  • Jungtys: dvi 2,4 amperų USB jungtys, kurios pasižymi 95 % efektyvumu, todėl įrenginiai yra greitai įkraunami.
  • FM moduliatorius: yra - per „Bluetooth“ jis yra sujungiamas su telefonu, o tuomet į radijo imtuvą transliuoja per telefoną grojamą muziką ar skambučius.
  • FM dažnis: 87.5 - 108.0MHz
  • Papildomos funkcijos: šis įrenginys yra ir įtampos matuoklis - jei kas nors negerai, pradės mirksėti raudona lemputė. Įtampos rodmenis galima matyti ir išmaniojo telefono programėlėje.
  • Korpusas: nerūdijančio plieno su plastiko paviršiumi.
  • Matmenys ir masė: 6.50 x 2.60 x 2.60 cm; 32g.

„Xiaomi ROIDMI 3S“ kaina

„Xiaomi ROIDMI 3S“ apžvalga

Nors „Xiaomi ROIDMI 3S“ atrodo kaip paprastas automobilinis išmaniųjų prietaisų įkroviklis su dviem USM lizdais, jis yra kur kas funkcionalesnis. Šis nedidelis įrenginys turi įtampos matuoklį,„Bluetooth“ modulį ir net FM moduliatorių. „Xiaomi ROIDMI 3S“ įrenginius į savo keliones pasiima tūkstančiai žmonių. Bet kuo jis toks geras?

„Xiaomi ROIDMI 3S“ yra pakankamai paprastas įrenginys, pasižymintis labai aukšta kokybe. Jo korpusas yra pagamintas iš plastiko, tačiau jame yra žalvariniai elektrodai ir nerūdijančio plieno dalys. Visas įrenginys yra atsparus dėvėjimuisi, todėl jis tikrai tarnaus ne vienerius metus.

„ROIDMI 3S“ veikia tiek 12, tiek 24 voltų sistemose. Įrenginys turi apsaugą nuo įtampos šuolių ir nelygios srovės. „ROIDMI 3S“ išsijungs net jei per daug įkais - tai yra saugumui svarbi savybė.

Kiek neįprastai skamba įtampos matuoklio funkcija. Tačiau jūsų automobilio elektros sistema yra visiškai autonominė ir jai reikia priežiūros. Jei dažnai įkraudinėjate įvairius įrenginius ir naudojatės įvairiais prietaisais, gali būti, kad įtampa ims kristi. „Xiaomi ROIDMI 3S“ apie tai perspės, o tikslesnius duomenis galima stebėti išmaniojoje programėlėje.

Aišku, tikriausiai pati naudingiausia papildoma „Xiaomi ROIDMI 3S“ funkcija yra FM moduliatorius. Ne visi žmonės žino, kas tai per daiktas. „ROIDMI 3S“ per „Bluetooth“ prisijungia prie telefono. Tuomet per savo telefoną galite leisti įvairią muziką, kuri iš „ROIDMI 3S“ bus transliuojama 96,4 MHz dažniu. Taigi, muzika be jokių laidų gros per automobilio audio sistemą. Lygiai taip pat veikia ir laisvų rankų įranga - pašnekovo balsas bus girdimas per automobilio garsiakalbius.

Pagrindinė „Xiaomi ROIDMI 3S“ funkcija yra išmaniųjų įrenginių baterijų įkrovimas. Gamintojas džiaugiasi, kad „ROIDMI 3S“ turi išmanią mikroschemą, kuri atpažįsta įrenginių krovimo poreikius ir tolygiai paskirsto energiją. Tai užtikrina greitą ir saugų telefonų, planšetinių kompiuterių ir kitų įrenginių įkrovimą.

„Xiaomi ROIDMI 3S“ atsiliepimai

  • „Xiaomi Roidmi 3S“ apžvalgoje aprašėme kaip šį prietaisą reikia prijungti prie automobilio, kokie pirmieji įspūdžiai ir kaip veikia. Pagrindinė išvada: pagaminimas ir veikimas yra tiesiog kokybiški, naudotis - nesudėtinga, daiktas labai patogus ir funkcionalus. 

„Xiaomi ROIDMI 3S“ Gearbest.com portale yra vertinamas 4,77 žvaigždutėmis iš 5, vertino 433 pirkėjai. Iš trūkumų pirkėjai mini didoką kainą be nuolaidų, ne visai kokybiškai išverstą anglišką meniu programėlėje, kai kuriuose automobiliuose įjungus FM moduliatoriaus funkciją ir nesuderinus dažnių, per garso sistemą pasigirsta tylus šnypštymas. Visgi absoliuti dauguma atsiliepimų yra teigiami - štai ką keli pirkėjai turėjo pasakyti:

  • Pawel – „Tai geriausias daiktas, kurį pirkau „Gearbest“. Puikus prietaisas, tinkantis daugybei automobilių. Neturėjau jokių problemų prisijungdamas prie programėlės, ja labai lengva naudotis. Privalumai: juoda spalva, metaliniai komponentai, 4 apšvietimo spalvos pasirinkimai, geras FM signalas, du USB lizdai, jokių trikdžių klausantis muzikos, gerai telpa automobilio elektros lizde. Kol kas tai geriausias „Xiaomi“ produktas“
  • roidmi 32 – „Visi žino šį gaminį – jis stipriai pagerina automobilio audio sistemos funkcionalumą, ypač jei turite seną kasetinę magnetolą. Įpakavimas buvo puikus, kokybė puiki, funkcionalumas puikus, o kaina galėtų būti ir dar mažesnė. Bet jokių trūkumų nepastebiu.“
  • Usman – „Nuostabus gaminys! Puiki kokybė, labai geros medžiagos. Dizainas taip pat puikus, kaip ir įpakavimas bei instrukcijos. Programėlė yra labai gerai padaryta ir labai naudinga. Įrenginiai įkraunami greitai, o FM transliacija yra aukštos kokybės. Tikrai rekomenduoju“.
  • Hanif – „Šis įrenginys išsprendė mano problemą – dabar galiu leisti muziką iš telefono, nors mano automobilyje nėra USB ar kitos jungties. Tuo pačiu galiu įkrauti savo telefoną ir kitus prietaisus. „Roidmi“ programėlė leidžia šiuo prietaisu naudotis labai lengvai“.

Pirkėjai iš Lietuvos:

  • Vaidas. Turiu tą tipo naujesni ir seną modelį - puikiai veikia ir nenervuoja kaip kiti iliuminacių produktai - tai jiems to, tai ano ,tai nesijungia ,tai sieno atnešt......... Veikia puikiai, viskas lengvai, aiškiai, jungiasi tiesiog nuostabiai, veikia profesionaliai, net pamirsti lygiai taip pat kaip Canon kameros batarkę. Tegyvuoja free china, gal išaukles pasaulį pagaliau. 
    Kas liecia kokybe garso tai...kaip pasiseks, bet yra 2 dažniai berods. Ir beje kiti gamintojai nelabai geresnių daro. Nors mano kartais patreška, bet daugeliu atveju gerai traukia ir visadarbis - daug ką gali nuveikt.
  • Darius. Metus laiko turėjau „Xiaomi ROIDMI 2S“, dabar jau beveik metai kaip turiu „Xiaomi ROIDMI 3S“, turiu pasakyti, kad 2S viskuom geresnis išskyrus jungtį, kuri be to spuogiuko apačioje kai kuriuose auto tiesiog nekontaktuoja. 3S su laiku žymiai suprastėjo garso kokybė, dabar pastoviai girdimas kažkoks pokšėjimas, kas žiauriai nervina. Žiemą išvis - kol gerokai įšyla pats aparačiukas, iš muzikos girdėti tik žemų dažnių blerbimas, taip kokias 3 minutes, kaip koks sovietinis VEFas, vėliau pramuša. 
  • Julius. Turiu 3s ir kolkas ramu, žiemą irgi neužšalo 
  • Tomas. „Xiaomi ROIDMI 2S“ kokybiskesnis nors ir senesnis – išbandyta
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(4)
(7)

Komentarai (2)