Kinijos turgelio stebuklai: skelbiama 42% nuolaida jokių konkurentų neturiančiam, nuotoliniu būdų veikiančiam „Xiaomi“ termometrui („Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (5)

„Xiaomi Mi Home iHealth“ – tai unikalus „German Heimann“ daviklį turintis bekontaktis kūno temperatūros matavimui skirtas termometras, kuris rinkoje šiuo metu neturi analogų. Nepaisant to, kad tai kinų gaminys, apie jį gerai atsiliepiama visame pasaulyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ specifikacijos

  • Pagrindinė funkcija: bekontaktis kūno temperatūros matavimas panaudojant infraraudonųjų spindulių vokišką „German Heimann“ daviklį.
  • Tikslumas: +/- 0,2 oC (35 – 42 oC ribose); +/- 0,3 oC (esant kitai temperatūrai).
  • Suveikimo laikas: 1 sek., per šį laiką atliekama 100 matavimų ir parodomas vidurkis
  • Naudojimo atstumas: ne didesnis nei 3 cm, kaktos srityje, kaip nurodo instrukcija.
  • Maitinimas: 2 x AAA tipo baterijos.
  • Komplektacija: termometras, 2 x AAA baterijos.
  • Matmenys ir svoris: 3,7 x 3,4 x 3,9 cm; 90 g.

„Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ kaina

  • „Gearbest“ šiuo metu „Xiaomi Mi Home iHealth“ taiko 42% nuolaidą, todėl dabar šį bekontaktį termometrą galite įsigyti už 17,40 €, siuntimas į Lietuvą nemokamas.
  • „AliExpress“ už šį elektroninė termometrą tenka mokėti nuo 20 €, o siuntimas į Lietuvą dažnai kainuoja papildomai kelis eurus.
  • „Banggood“ į Lietuvą „Xiaomi Mi Home iHealth“ siunčia nemokamai, tačiau šioje elektroninėje parduotuvėje už šį termometrą tenka mokėti 30,14 €.
  • Pirkdami „Gearbest“ sutaupote apie 13 €.

Bekontaktis termometras šeimai yra labai geras pasirinkimas. Jis neliečia sergančiųjų, todėl tikimybė pernešti bakterijas ir virusus yra šiek tiek mažesnė.

Bekontakčiai termometrai taip pat labiau patinka vaikams, nes jie veikia iš karto - jų nereikia laikyti, todėl vaikai gali net miegoti, kuomet matuojama jų temperatūra.

Bekontaktis termometras „Xiaomi Mi Home iHealth“ veikia infraraudonųjų spindulių IR pagrindu, todėl jį tereikia laikyti netoli sergančiojo kaktos, nuspausti mygtuką ir po sekundės ekrane pasirodys užfiksuota žmogaus kūno temperatūra.  Apie tai įspės ir vibracija - garsinis signalas pažadintų vaiką.

„Xiaomi“ pagalvojo ir apie šio termometro laikymo kampą ir tikslumą. Tikriausiai pastebėjote, kad šio bekontakčio termometro dizainas yra unikalus. Jis pagamintas taip, kad naudotojui būtų patogu jį laikyti optimaliu kampu nukreipus į sergančiojo kaktą.

Šis įrenginys taip pat pasižymi labai lygiais paviršiais, kuriuos lengva valyti, ir dviem AAA standarto baterijomis, kurių pakaks 3000 labai tikslių matavimų.

„Xiaomi Mi Home iHealth“ žmogaus kūno temperatūrą išmatuoja per sekundę, tačiau to pilnai pakanka, jog per tą laiką jis duomenis paimtų net 100 kartų. Tai garantuoja maksimalų tikslumą, koks tik yra galimas naudojant vokišką jutiklį.

Šis prietaisas taip pat atkreipia dėmesį į aplinkos temperatūrą ir ją kompensuoją, o naudotojų pasitikėjimą užtikrina ir naudojamas „German Heimann“ jutiklis. „Xiaomi“ teigia, kad šis prietaisas žmogaus kūno temperatūrą svarbiausiame 35 – 42 oC diapazone matuoja +/- 0,2 laipsnių tikslumu.

Priminsime, kad „Xiaomi Mi Home iHealth“ rinkoje pasirodė maždaug prieš metus. Įdomu, kad per šį laikotarpį šis bekontaktis termometras nesulaukė jokios konkurencijos. Tai tik patvirtina, kad pagaminti kažką panašaus į „Xiaomi Mi Home iHealth“ nėra labai paprasta.

Be to, šio bekontakčio termometro privalumus nuolatos akcentuoja ir apžvalgininkai. Jie tvirtina, kad „Xiaomi Mi Home iHealth“ nekelia jokio pavojaus sveikatai dėl tos priežasties, nes jame nenaudojamas gyvsidabris. Tuo tarpu netyčia sudaužius paprastą termometrą dažnai kyla papildomas nerimas, o jo utilizavimas atitinkamai tampa papildoma problema.

Be to, apžvalgose pastebima, kad matavimų duomenys yra gana tikslūs. Apie tai jau rašėme apžvalgoje „Palygino „Xiaomi Mi Home iHealth“ bekontaktį termometrą su tradiciniu gyvsidabriniu ir elektroniniu „Omron“ termometru: įspūdingas greitis ir tikslumas

„Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ atsiliepimai

Abejoti „Xiaomi Mi Home iHealth“ bekontakčio termometro kokybe ir nauda nėra kaip - per daugiau nei metus „Xiaomi Mi Home iHealth“ surinko 1057 pirkėjų įvertinimus, kurių bendras vertinimas šiuo metu siekia 4,89 žvaigždutes iš 5 galimų. Tai tikrai aukštas rezultatas, nors pasitaiko ir priekaištų, kad jis kai kada matuoja netiksliai.

Visgi, net „Xiaomi“ pabrėžia, kad naudojant šį termometrą reikia atlikti viską itin tiksliai pagal instrukciją, priešingu atveju matavimo paklaidos bus didelės. 

Štai keli pirkėjų atsiliepimai:

  • Timofey. Puikus termometras. Matavimo rezultatus lyginant su paprastu termometru gaunu praktiškai tą patį. Paklaida siekia ~ +/- 0,2 – 0,4 laipsnio, tačiau atsižvelgus į tai kaip gretai veikia „Xiaomi Mi Home iHealth“ grįžti prie įprasto termometro tikrai nesinori. Be to, šis termometras itin praverčia susirgus vaikams, nes temperatūrą pavyksta išmatuoti tiesiog akimirksniu. „Xiaomi Mi Home iHealth“ – tai tikrai puikus pasirinkimas už visiems prieinamą kainą.
  • John. Tai yra kur kas daugiau nei aš galėjau tikėtis. Šis termometras gali atvaizduoti temperatūrą tiek ºC, tiek ºF, o tai pakeisti galima palaikius pagrindinį mygtuką 10 sekundžių. Mane maloniai stebina ne tik greitas „Xiaomi Mi Home iHealth“ darbas, bet ir geras tikslumas. Be to, šis termometras išsiskiria gražiu bei ergonomišku dizainu.
  • Ivan. Nuostabi surinkimo kokybė, lengva naudotis. Kitaip sakant, tai tiesiog nuostabus produktas. Man labai patiko ir tai, kad kartu su „Xiaomi Mi Home iHealth“ iš karto atkeliavo baterijos, kas leido iš karto išbandyti šį termometrą. Dar norisi pabrėžti ir tai, kad LED ekranas yra puikiai matomas dieną, o naktį visiškai nevergina akių.
  • Yuriy. Geriausias kada nors mano naudotas termometras. Puikus informacijos pateikimas LED ekrane, o pats temperatūros matavimo procesas yra labai higieniškas, kas yra svarbiausia naudojantis tokiu prietaisu. „Xiaomi Mi Home iHealth“ veikia tikrai labai greitai. Esu šiek tiek nusivylęs tik dėl to, kad komplekte neradau jokio krepšelio, kuris galėtų padėti apsaugoti „Xiaomi Mi Home iHealth“ nuo išorinių pažeidimų ir susibraižymų.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai (5)