Su 62% nuolaida siūlomas dar nematytas gręžtuvo priedas: per kelias akimirkas bet kokį elektrinį gręžtuvą ar prisukėją paverčia į tiesinį pjūklą - pravers ir namų remonte, ir sodo darbuose (Kaina, Specifikacijos, Video)  ()

Tiesinis pjūklas - tai neprecizinio pjovimo įrankis, leidžiantis greitai pjauti įvairias medžiagas ir sunkiai pasiekiamose vietose. Šis elektrinio gręžtuvo priedas „Reciprocating Saw Adapter Set“ padės išvengti tiesinio pjūklo pirkimo, kai jis reikalingas tik retai pasitaikantiems darbams. Be to, su šiuo priedu galėsite turėti tiek akumuliatorinį, tiek laidinį tiesinio pjūklo variantą - viskas priklauso nuo naudojamo gręžtuvo. Pakuotėje yra trys skirtingi ašmenys skirtingoms užduotims, tačiau vėliau jų surasite ir įprastose įrankių parduotuvėse.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-10-16 Su 62% nuolaida siūlomas dar nematytas gręžtuvo priedas: per kelias akimirkas bet kokį elektrinį gręžtuvą ar prisukėją paverčia į tiesinį pjūklą - pravers ir namų remonte, ir sodo darbuose (Kaina, Specifikacijos, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Tipas: elektrinio gręžtuvo priedas, atliekantis tiesinio pjūklo funkciją. Tinka standartinis griebtuvas, tad jungiamas prie elektrinių grąžtų arba akumuliatorinių suktuvų. 
  • Paskirtis: pjauna metalą, medieną, plastiką ir kitas medžiagas sunkiai pasiekiamose vietose.
  • Medžiaga: metalas, su ergonomiška plastikine rankena.
  • Komplektacija: trys ašmenys (100 mm metalui, 150 mm medienai, 240 mm genėjimui), raktas ašmenų keitimui.
  • Svoris: 500 gramų.

Tiesinio pjūklo priedo kaina

  • Lietuvoje - neparduodamas. 
  • Gearbest - €26,79
  • 62% nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą registruotu paštu
  • Palyginimui, pigiausias tiesinis pjūklas Senukai.lt su 15 % kainuoja €64. Akumuliatoriniai tiesiniai pjūklai dar bent trečdaliu brangesni.

Tiesiniai pjūklai yra labai naudingi įrankiai įvairiose situacijose. Jais galima pjauti įvairias medžiagas – metalą, plastiką, medieną. Todėl tiesiniai pjūklai praverčia remontuojant namus, ardant automobilius ar ką nors meistraujant.

Šie elektriniai įrankiai veikia pakankamai agresyviai – keičiami ašmenys greitai juda pirmyn atgal, todėl pjūvis niekada nebūna labai tvarkingas. Tačiau tose vietose, kur preciziškumo nereikia (ardant seną apdailą ar automobilius, genėjant medžius, smulkinant stambius medžiagų lakštus į lengviau apdirbamus gabalus ir t. t.) tiesiniai pjūklai dažnai yra nepakeičiami.

Visgi visose kitose situacijose tiesinius pjūklus galima pakeisti kitais įrankiais, todėl pirkti brangų pjūklą nesinori. Tam ir buvo sukurtas šis priedas elektriniam gręžtuvui.

Jis yra montuojamas tiesiai į gręžtuvo griebtuvą. Šį priedą reikia laikyti viena ranka, o kita spausti gręžtuvo rankeną, todėl jo naudojimas yra pakankamai saugus. Šis įrankis yra metalinis, tačiau jį dengia patogumo suteikiantis plastiko sluoksnis.

Jis veikia gana paprastai – viduje esantys krumpliaračiai keičia sukimą į tiesinį judesį. Pjūkliukus galima lengvi pakeisti pridedamu raktu, o ir pakuotėje rasite tris ašmenis metalui, medienai ir genėjimui. Panašu, kad šių pjūkliukų forma nėra kuo nors ypatinga, todėl šiam įrankiui tinkamų ašmenų rasite bet kurioje vietinėje įrankių parduotuvėje.

Pjovimui reikia daugiau galios, todėl šis priedas geriau tiks laidiniams gręžtuvams. Tačiau jį galima naudoti ir su akumuliatoriniu įrankiu, tiesiog baterijos labai greitai išseks. Geriausia tai, kad šį tiesinio pjūklo priedą galima labai greitai sumontuoti, jis sveria tik 500 gramų, o pats gręžtuvas lieka visiškai nemodifikuotas. Šis pjūklas labiausiai pravers sunkiai pasiekiamose vietose, kur didesni diskiniai pjūklai mažai kuo gali pagelbėti.

Žinoma, šis daiktas tikro tiesinio pjūklo visiškai pakeisti negali. Tiesiniai pjūklai įprastai yra standesni, turi vibracijos amortizavimui reikalingą konstrukciją, gali būti galingesni. Tiesa, šio priedo galingumas priklauso nuo to, kokios galios gręžtuvą naudosite.  Tad šis priedas yra šis tas, kas gali išgelbėti kebliose situacijose.

Jei nemanote, kad tiesinio pjūklo jums reikės dažnai, šis gręžtuvo priedas yra pigesnis ir paprastesnis pasirinkimas, užimantis mažiau vietos, o svarbiausia - jį galima naudoti kaip akumuliatorinį pjūklą, jei tik turite akumuliatorinį gręžtuvą. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(5)
(7)

Komentarai ()