Išskirtinis pasiūlymas iš „Xiaomi“: specialiai fotografijai ir videografijai iš oro skirtas naujos kartos dronas - 1080P kamera, stabilizuojantis gimbalas, 25 min. skrydžio, valdymas net už 1 km („Xiaomi Youpin FIMI A3“ kaina, Specifikacijos, Video, 33 % nuolaida)  (2)

„FIMI A3“ - tai „Xiaomi Youpin“ sukurtas 560 gramų sveriantis dronas. Jis turi 1080P kamerą, pritvirtintą prie 2 ašių mechaninės ir 3 ašių elektroninės stabilizavimo sistemos. Šis dronas kyla į 500 metrų aukštį, o valdymas pulteliu su ekranu yra patogus ir paprastas. „FIMI A3“ pats sugrįžta pas pilotą, skrenda gana greitai, o 2000 mAh baterijos pakanka 25 minutėms.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-12-13 Išskirtinis pasiūlymas iš „Xiaomi“: specialiai fotografijai ir videografijai iš oro skirtas naujos kartos dronas - 1080P kamera, stabilizuojantis gimbalas, 25 min. skrydžio, valdymas net už 1 km („Xiaomi Youpin FIMI A3“ kaina, Specifikacijos, Video, 33 % nuolaida)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi FIMI A3“ specifikacijos

  • Baterija: 2000 mAh ličio polimeras; 25 minutės skrydžio su vienu įkrovimu.
  • Valdymas: pultelis su 4,3 colių, 480 x 272P rezoliucijos ekranu ir 2950 mAh integruota baterija.
  • Valdomo skrydžio ribos: 1000 m.
  • Maksimalus greitis: 18 m/s horizontalioje plokštumoje, 6 m/s kilimo greitis, 5 m/s leidimosi greitis.
  • Maksimalus skrydžio aukštis: 500 metrų.
  • Galimybės:  šis dronas gali pakilti, nusileisti, sugrįžti pas pilotą, išlaikyti nustatytą aukštį. Skirtas fotografijai ir videografijai iš oro.
  • Kamera: 1080p (1920 x 1080 P); 2 ašių mechaninis kameros laikiklis ir 3 ašių elektroninis stabilizavimas užtikrina tolygų vaizdo įrašą;
  • Ryšiai: „WiFi“;
  • Navigacija: GPS, GLONASS;
  • Medžiagos: plastikas;
  • Matmenys ir masė:  28,5 x 22,9 x 6,9 cm, 560 gramų.

„Xiaomi FIMI A3“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - €245,06
  • 33 % nuolaida, €0,21 už siuntimą į Lietuvą.

„FIMI A3“ – tai vidutinės klasės kompaktiškas dronas, pagamintas „Xiaomi Youpin“. Šis nedidelis, vos 560 gramų sveriantis orlaivis yra skirtas mėgėjiškai fotografijai ir filmavimui iš oro. Tai – puikus įrankis pradedantiesiems, kurie dar tik mokosi pilotuoti ar tiesiog nori pasižvalgyti po apylinkes iš paukščio skrydžio. Kuo „FIMI A3“ skiriasi nuo rimtesnių dronų?

Pavyzdžiui „Xiaomi Mi Drone 4K“ yra rimtesnis dronas, kainuojantis gerokai daugiau - šiuo metu parduodamas už 381.79€. „Xiaomi Mi Drone 4K“ turi 5100 mAh bateriją, 1080p arba 4K kamerą su gimbalu, laimėjo tarptautinius „IF“ ir „IDEA“ dizaino apdovanojimus, gali pats nuskristi į jūsų nurodytą tašką. „FIMI A3“ turi 2000 mAh bateriją, turi 1080p kamerą su kiek paprastesniu gimbalu. Apibendrinant, „FIMI A3“ turi iš esmės labai panašią kamerą, visus stabilizatorius, kainuoja gerokai pigiau, tačiau yra mažesnis, ne toks stabilus ir turi plastikinį korpusą. Tačiau jis turi ir privalumų.

„FIMI A3“ gali pakilti į 500 metrų aukštį („Xiaomi Mi Drone 4K“ pasiekia tik 120 m), ir yra valdomas dvigubai toliau nei konkurentas – droną pasieksite ir už 1000 metrų. Taip, „FIMI A3“ turi mažesnę bateriją, tačiau skrydžio laikas iš esmės yra toks pat – 25 minutės prieš 27. Ir pulteliui, priešingai nei „Xiaomi Mi Drone 4K“ atveju, nereikia išmaniojo telefono.

„FIMI A3“ pultelis iš tiesų yra labai patogus valdymo įrenginys. Jame sumontuotas 4,3 colių, 480 x 272P rezoliucijos ekranas bei 2950 mAh baterija, kurios pakanka 2,5 valandoms. Pats pultelis gali būti prijungtas prie specialių akinių ar monitoriaus, kad vaizdą realiu laiku galėtumėte stebėti taip, kaip jums patogiau. „FIMI A3“ gali pakilti, nusileisti, sugrįžti pas pilotą, išlaikyti nustatytą aukštį.

„FIMI A3“ yra stebėtinai manevringas. Tiesiai aukštyn jis kyla 6 m/s, o skrisdamas horizontaliai gali pasiekti ir 18 m/s greitį. Tiesa, leidžiasi šiek tiek lėčiau – 5 m/s greičiu. Pats pilotą jis gali sugrįžti pats – tam turi GPS. Prie tokio greičio prisideda ne tik galingi varikliai, bet ir labai mažas įrenginio svoris - „FIMI A3“ sveria vos 560 gramų.

Minėta 1080p kamera 80 laipsnių apžvalgos kampą, gali filmuoti tiek 25, tiek 30 kadrų per sekundę greičiu. Tai reiškia, kad „FIMI A3“ puikiai tinka filmavimui ir fotografavimui, tačiau su juo galima nuveikti ir daugiau. Drono apačioje yra keletas lizdų priedams. Ten galėsite prijungti įvairius aksesuarus – LED ar net fejerverkų paleidimo mechanizmą.

„FIMI A3“ skrydžio bandymas, neredaguotas vaizdo įrašas

Tiesa, pirkėjai teigia, kad ne viską lengva perprasti iš karto. Viename iš DUK matomas klausimas apie drono ir pultelio susiejimą. Pasirodo, dronas turi būti įjungtas ir padėtas ant horizontalaus paviršiaus, o tada gali būti įjungtas pultelis. Tuomet akceleratoriaus rankenėlė yra nustumiama į maksimalią padėtį ir atgal iki minimalios. Pasigirsta trumpas garsinis signalas, reiškiantis, kad įrenginiai buvo sujungti. Jei dronas nebus sujungtas arba seks jo baterijos, mirksės jo lemputė.

Pirkėjai taip pat klausia, kodėl vieni propeleriai gali suktis lėčiau už kitus. Tai dažniausiai lemia prastas giroskopo sukalibravimas ar tiesiog netinkamas propelerių sumontavimas. Propeleriai taip pat lėčiau sukasi, kai senka „FIMI A3“ baterijos.

Galiausiai, pirkėjai klausia, kur įrašomi vaizdai. Gamintojas atsako, kad tam yra skirtas atminties kortelės lizdas.

„FIMI A3“ yra puikus dronas pradedantiesiems ir tiems, kurie nori pasižvalgyti iš paukščio skrydžio. Jis yra lengvas, nebrangus ir lengvai pilotuojamas, o dviejų rūšių kameros stabilizavimo sistemos turėtų užtikrinti tolygų, žiūrėti malonų vaizdą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai (2)