Naujos kartos automobilinis oro kompresorius su automatine slėgio kontrole, LCD ekranu, LED žibintuvėliu ir antgalių rinkiniu skirtingoms padangoms („Gocomma 910G“ kaina, Specifikacijos)  ()

„Gocomma 910G“ – tai universalus automobilinis oro kompresorius, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes iš karto leidžia pasirinkti norimą oro slėgio lygį. Be to, šis oro kompresorius yra maitinimas nuo automobilyje integruoto pridegiklio ir papildomą išskirtinumą įgyja dėl tos priežasties, nes dar turi LED žibintuvėlį bei LCD ekraną su pašvietimu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-04-06 Naujos kartos automobilinis oro kompresorius su automatine slėgio kontrole, LCD ekranu, LED žibintuvėliu ir antgalių rinkiniu skirtingoms padangoms („Gocomma 910G“ kaina, Specifikacijos)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Gocomma 910G“ specifikacijos

  • Maksimalus slėgis: ~6,8 BAR.
  • Efektyvumas: 35 L/min.
  • Matavimo vienetai: PSI, BAR, KPA, KGF / CM2.
  • Valdymas: korpuse integruotų mygtukų pagalba.
  • Ekranas: LCD su pašvietimu.
  • Papildomos funkcijos: skaitmenis slėgio keitimas; integruotas LED žibintuvėlis; optimalių matmenų geru mobilumu išsiskiriantis korpusas.
  • Komplektacija: kompresorius, 3x adapteriai, saugiklis, naudojimosi instrukcija.
  • Matmenys ir svoris: 19 x 15 x 7 cm; 850 g.

„Gocomma 910G“ kaina

  • Gearbest“ – 29,70 €.
  • Dabar parduodamas su 25% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Automobilių gamintojai ir įvairūs ekspertai tvirtina, jog laikas nuo laiko tikrinti automobilių padangų slėgį yra tiesiog būtina. Gyvenant didžiuosiuose miestuose tai lengvai galima atlikti praktiškai kiekvienoje kuro kolonėlėje. Vis dėlto vykstant į ilgesnes keliones geriausia turėti mobilų oro kompresorių.

Jų prigaminta įvairių, tačiau ne visi sulaukia vienodo dėmesio. Štai iš Kinijos turgelio dabar dažniausiai perkamas belaidis, įdomios formos kompresorius  „Cordless Handheld Mini Electric Car Air Pump“ už 36.00€. Išsamiau apie jį rašėme straipsnyje Galima patikrinti slėgį, galima pripūsti bet kokią padangą, kamuolį ar čiužinį - itin universali ir patogi akumuliatorinė pompa su 2200 mAh baterija, 25 l/min našumu ir universaliu dizainu (Video)

Tai įdomi ir gan patogi pompa, tačiau labiau tinkama namuose nei nuolatiniam vežiojimui automobilyje - pamiršus įkrauti baterijas ir neturint pakrovimo laido, ji taps nepanaudojama. Be to, baterija su laiku sensta. Tad kaip visada, kiekvienas sprendimas turi savų privalumų ir savų trūkumų. Norint išvengti galimų problemų su baterija reikia rinktis tokį kompreksorių, kuris maitinamas per laidą. 

Jeigu tokio automobilio aksesuaro vis dar neturite, tuomet rekomenduojame pasidomėti naujos kartos, visai neseniai anonsuotu „Gocomma 910G“ oro kompresoriumi. Šis kompresorius bet kada gali būti maitinamas nuo kiekviename automobilyje integruoto pridegiklio, o kas svarbiausia veikia visiškai taip pat kaip ir degalinėse esantys kompresoriai.

„Gocomma 910G“ iš karto leidžia nustatyti norimą oro slėgio normą padangose, todėl pučiant orą nereikia jaudintis ir nuolatos stebėti manometro parodymų (tą reikėtų daryti perkant senesnės kartos automobilinį oro kompresorių). Gamintojas tvirtina, kad šis oro kompresorius maksimaliai gali padėti sukurti apie 6,8 BAR slėgį, kas šiuo atveju atitinka 35 litrų per minutę prapučiamo oro kiekį. Ir tradicinę automobilio padangą, pasak gamintojo, pripūs per 4-6 minutes. 

Papildomą išskirtinumą oro kompresoriui „Gocomma 910G“ dar suteikia integruotas LED žibintuvėlis. Jis gali tapti tikru išsigelbėjimu tamsiuoju paros metu užmiesčio keliuose. Be to, būtina pabrėžti, kad „Gocomma 910G“ korpuse integruotas LCD ekranas taip pat turi pašvietimą.

„Gocomma 910G“ dar norisi pagirti dėl kompaktiško korpuso matmenų bei komplekte pridedamų trijų skirtingų antgalių. Būtent jų pagalba šį automobilinį oro kompresorių galėsite panaudoti ir kitų transporto priemonių padangų oro slėgiui prižiūrėti.

Galiausiai maloniai stebina ir tai, kad gamintojas „Gocomma 910G“ komplekte dar prideda ir atsarginį oro kompresoriaus saugiklį. Jis tam tikrai atvejais gali tapti tikru išsigelbėjimu tada, jeigu netikėtai ilgose kelionėse tektų susidurti su nenumatytais nesklandumais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(7)
(-5)

Komentarai ()