Rusai liko kvailio vietoje: skelbiama beprotiška naujojo „Moskvich“ kaina  ()

Naujasis „Moskvich 3“ pasirodė esąs vienas brangiausių savo segmento modelių. Krosoveris yra 60 % brangesnis nei jo Kinijos analogas iš JAC.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tapo žinoma „Moskvich 3“ kaina Rusijos rinkoje. Krosoveris pasirodė labai brangus – nuo ​​1,97 milijono rublių (28 000 USD). Apie tai pranešama oficialioje prekės ženklo svetainėje.

Už šiuos pinigus Ukrainos rinkoje galima nusipirkti „Toyota RAV4“, o bazinis „Camry“ sedanas kainuoja beveik tiek pat. Ukrainoje parduodamas ir pats JAC S3 (JS3 modelio versija), kuris buvo transformuotas į „Moskvich 3“. Bet kiniškas modelis yra 60 % pigesnis – pradinio lygio versija kainuoja 17 400 USD.

Pradinė versija su 1,5 litro 150 arklio galių turbininiu varikliu ir 5 laipsnių mechanine pavarų dėže siūloma už 28 000 USD. Brangesnių variantų ir elektromobilio „Moskvich 3e“ kainos kol kas neskelbtos, bet, regis, perkops 30 000 USD.

Iš pradžių naująjį „Moskvich 3“ bus galima įsigyti tik 11 automobilių salonų. Pirmosios partijos automobiliai bus siūlomi juodos, baltos, raudonos, pilkos ir mėlynos spalvos.

 

Priminsime, kad JAC JS3 su „Moskvich“ prekės ženklu surinkimas prasidėjo lapkričio pabaigoje. Tiesą sakant, prie krosoverio Maskvoje tiesiog prisukami ratai – automobiliai iš Kinijos atkeliauja jau paruošti. Įmonė net nepaleido konvejerio. Tokiu būdu iki metų pabaigos norima surinkti 600 automobilių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(15)
(12)

Komentarai ()

Susijusios žymos: