Mygtukai už 10 000 $. „Ferrari“ savininkas skelbia šokiruojančius skaičius, kiek kainuoja superautomobilio remontas  (3)

Vidutiniškai „Ferrari“ priežiūra kainuoja 1500 USD. Tačiau kartais superautomobilio remonto kaina gali siekti ir 10-15 tūkstančių dolerių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Superautomobiliai brangūs ne tik patys – juos brangu ir išlaikyti. Net minimalus remontas gali sugadinti nuotaiką. Apie tai „Facebook“ parašė „Ferrari“ savininkas iš JAV Jerry Mosas.

Jerry Mosas prieš 10 metų nusprendė nusipirkti „Ferrari“. Automobilį jis laikė garaže ir nuvažiavo tik 8000 km, tačiau superautomobilio priežiūra ir remontas jam kainavo nemažai.

Vidutiniškai apsilankymas „Ferrari“ servise amerikiečiui kainavo po 1500 USD. Nors kartais superautomobilio remontas buvo ir brangesnis. Kaip įrodymą amerikietis nurodė vieno iš paslaugų kvito nuotrauką.

Pavyzdžiui, keraminių ratų guolių keitimas kainavo 15 000 USD, o nukritęs posūkio signalas buvo suremontuotas už 4 000 USD. Jerry Mosas sumokėjo 7 542 dolerius už interjero detalių atnaujinimą, tačiau labiausiai jį sukrėtė 10 000 USD vertės sąskaita, už įstrigusių mygtukų salone pataisymą.

Galiausiai amerikiečiui atsibodo mokėti ir jis nusprendė parduoti „Ferrari“ superautomobilį. Vietoj to jis įsigijo naują „Chevrolet Corvette C8 Stingray“. Amerikietiškas automobilis kainuoja kelis kartus pigiau, o ir jį išlaikyti atsiėjo kur kas mažiau pinigų.

 

Beje, „Ferrari“ nėra brangiausiai remontuojami automobiliai. Anot ukrainiečio automobilio savininko, „Bugatti“ superautomobilio aptarnavimas servise gali kainuoti iki 100 000 USD.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(7)
(-4)

Komentarai (3)