Meistras sukūrė keistą dviratį kvadratiniais ratais – ir juo galima važiuoti! (Video)  ()

Entuziastas savarankiškai atnaujino dviratį ir sukūrė jam kvadratinius ratus. Jis parodė, kaip tokia neįprasta transporto priemonė juda kelyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tinklaraštininkas The Q, pristatė keistą dviratį su kvadratiniais ratais, kuriuo galite važiuoti, ir parodė jo kūrimo procesą. Vaizdo įrašas buvo paskelbtas The Q „YouTube“ kanale.

The Q dažnai sukuria neįprastus dviračius, kurie viršija vaizduotę: mažiausias pasaulyje dviratis, dviratis su dviem grandinėmis ir neįtikėtinai greitas dviratis.

Dviračiai buvo išrasti daugiau nei prieš 200 metų. Tačiau žmonės ir toliau eksperimentuoja su jais.

Paskutiniame vaizdo įraše entuziastas paėmė įprastą dviratį ir pakeitė jo ratus į kvadratinius. Jis pats juos pastatė nuo nulio, panaudodamas sunkų metalinį atraminį rėmą, prie kurio pridėjo sukamą pavarą ir kai kuriuos guolius.

Atnaujintas dviratis juda kaip minitankas. Patys ratai nesisuka – dviratį varo tarsi mini vikšrai.

 

Dėka modifikuotos transmisijos su dviem švaistikliais, po vieną kiekvieno rato sukimosi pavaroms, dviratis gali važiuoti. Tačiau jo greitis yra pastebimai mažesnis nei tradicinio dviračio. Be to, kelia nemažai triukšmo (kaip tikras tankas).

The Q teigė, kad toks dviratis yra pilnai veikiantis ir gali net apsisukti. Norėdamas tai padaryti, dviratininkas turi įdėti daug pastangų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(5)
(14)

Komentarai ()