Nesugeba net to. Skelbiama absurdiška priežastis, kodėl vėluoja kiniškos „Lada“ kopijos  ()

„Lada X-Cross 5“ krosoveris yra „FAW Bestune T77“ kopija, o kiniško prekės ženklo logotipas liko jo salone. Paaiškėjo, kad jį sunku pakeisti „Lada“ emblema.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„AvtoVAZ“ įmonėje kilo problemų dėl naujojo „Lada X-Cross 5“ pristatymo. Įmonė negali greitai pakeisti FAW logotipų krosoverio interjere. Tai praneša TASS.

Naujasis „Lada X-Cross 5“ yra tiksli kiniško „FAW Bestune T77“ kopija. Nuo donorinio modelio krosoveris skiriasi tik logotipais – tai vienintelė pakeista automobilio dalis. Ant kėbulo FAW logotipai buvo pakeisti „Lada“ ženkleliais, tačiau interjere FAW emblema liko ant vairo – ji nebuvo nuimta net per oficialų modelio pristatymą.

Net „AvtoVAZ“ vadovas Maksimas Sokolovas pripažino problemą – anot jo, FAW logotipus pakeisti „Lada“ emblemomis prireiks kelių mėnesių.

Anot jo, logotipas sumontuotas centrinėje vairo dalyje, o už jos yra oro pagalvė. „AvtoVAZ“ emblemą laiko aktyvios saugos elementu, o naująjį ženklą reikės išbandyti ir atlikti sertifikavimą.

 

Gali būti, kad krosoveris „Lada X-Cross 5“ bus pradėtas montuoti su FAW logotipu interjere.

„Sakyčiau, kad tai neutrali vardinė lentelė. Beje, geometrija primena septintojo dešimtmečio VAZ emblemos geometriją. Ji turi retro išvaizdą, kaip ir kitų mūsų prekių ženklų. Nėra nieko blogo“, – sakė „AvtoVAZ“ vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(3)
(5)

Komentarai ()