Antroji Maroko ralio diena: „Diena, palyginus su vakar, buvo tobula“  ()

Daugiau nei du šimtai sportininkų sekmadienį startavo jau antroje sportinėje Maroko ralio dienoje. Sekmadienį jų laukė beveik 400 kilometrų, iš kurių 296 sudarė greičio ruožas. „CFMOTO Thunder Racing Team“ komandos sportininkai įveikę šią trasą pasakojo, kad palyginus su šeštadienį turėtu iššūkiu, šis buvo gerokai lengvesnis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mindaugas Skudutis vakar trasoje patyrė itin daug sunkumu – teko tvarkyti prasitrynusį elektros laidą ir remontuoti nesuskaičiuojamą kiekį skylių padangoje. Po tokios dienos, sako jis, sekmadienis buvo tikrai geras: „Diena, palyginus su vakar, galima sakyti buvo tobula. Pradžioje prakirtau vieną padangą, tai čia matyt likimas norėjo perspėti mane, kad neatsipalaiduočiau, nors jau ir šiaip važiavau atsargiai. Po to važiavau dar atsargiau ir viskas toliau ėjosi sklandžiai. Buvo kopų ir jos labai patiko – per tokias teko važiuoti pirmą kartą. Jose taip pat apsilenkiau ir daug motociklų.“

Sportininkas minėjo, kad nors iš sportinės pusės diena buvo sklandi, tačiau didelis kilometrų kiekis pareikalavo daug fizinių jėgų. Kitas „CFMOTO Thunder Racing Team“ lenktynininkas Gaetanas Martinezas šiandien finišavęs taip pat sakė, jog viskas ėjosi sklandžiai.

 

„Viso šiandien keturi šimtai kilometrų – diena buvo gera, trasos labai skirtingos. Pradžioje daug akmenų, paskui sekė kopos ir greitos sekcijos. Važiuoti buvo tikrai įdomu. Viskas ėjosi gerai – į finišą grįžau sveikas ir aš, ir technika“, – šypsodamasis kalbėjo G. Martinezas ir sakė, kad rytoj, dėl organizatorių ir vėl žadamų akmenų, teks ypatingai saugoti padangas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: