Dviejų monstrų dvikova. „Tesla Cybertruck“ prieš „Hummer“ lenktynėse tiesiojoje (Video)  ()

„Tesla Cybertruck“ ir „GMC Hummer EV“ yra labai galingi elektriniai pikapai. Pats metas išsiaiškinti, kuris automobilis tiesų ruožą sugeba nuvažiuoti greičiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusią savaitę JAV buvo pristatyta serijinė „Tesla Cybertruck“ elektrinio pikapo versija. Dabar tinklaraštininkai palygino naujovę drag lenktynėse su jo tiesioginiu konkurentu – „GMC Hummer EV“. Vaizdo įrašas buvo paskelbtas „Carwow“ „YouTube“ kanale.

„Tesla Cybertruck“ pasirodė labai greitas tiesia linija. Norint pademonstruoti elektrinio pikapo galimybes, jis jau buvo lyginamas su sportiniu automobiliu „Porsche 911“.

Norėdami išsklaidyti visas abejones dėl naujojo produkto savybių, tinklaraštininkai surengė „Tesla Cybertruck“ ir „GMC Hummer EV“ lenktynes. Abu automobiliai labai greitai įsibėgėja iš vietos.

„Tesla Cybertruck“ komplektuojamas su trimis elektros varikliais, kurių bendra galia siekia 639 kW ir turi 930 Nm sukimo momentą. Maksimalus greitis – 209 km/val.

„GMC Hummer EV“ siūlo trijų variklių derinį, kurio galia yra 756 kW ir turi 1485 Nm sukimo momentą. Pikapas gali išvystyti iki 170 km/vala. greitį.

Pirmajame važiavime iš vietos „Tesla Cybertruck“ užtikrintai išsiveržė į priekį. „GMC Hummer EV“ užėmė antrąją vietą.

 

 

Visos kitos lenktynės baigėsi „Tesla Cybertruck“ pergale. „GMC Hummer EV“ nesugeba taip greitai įsibėgėti iš vietos.

Tinklaraštininkai teigė, kad tokius rezultatus lėmė automobilių svorio skirtumas. „Tesla Cybertruck“ sveria 3104 kg, o „GMC Hummer EV“ – 4111 kg.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(0)
(6)

Komentarai ()