Žiemos testuose geriausiomis įvertintos „Continental WinterContact TS 870 P“ padangos  ()

Aukščiausios klasės padangų gamintojo „Continental“ žieminės padangos „WinterContact TS 870 P“ buvo įvertintos pirmąja vieta galingų automobilių padangų (UHP, Ultra High Performance angl.) teste, kurį atliko Didžiosios Britanijos portalas „Tire Reviews“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiemet redakcijos komanda išbandė šešis žinomų Vokietijos ir Švedijos gamintojų „255/40 R19“ dydžio padangų modelius, sumontuotus „Ford Mustang“ automobilyje. Vertinimo komisijai didžiausią įspūdį paliko itin geros „Continental WinterContact TS 870 P“ padangų važiavimo šlapiu keliu ir per sniegą savybės, taip pat mažas pasipriešinimas riedėjimui ir atsparumas dilimui.

„WinterContact TS 870“ ir „WinterContact TS 870 P“ yra naujausios „Continental“ žieminės padangos, kurios sukurtos itin plačiai automobilių gamai nuo mažiausių iki vidutinio dydžio modelių, tiek įprastų, tiek ir kompaktinių sportiškų automobilių, užtikrinant didelį saugumą ir geras valdymo savybes šaltuoju metų laiku. Padangos gaminamos nuo 14 iki 18 colio dydžio, taip pat siūlomi modeliai su sutvirtintais kraštais ir XL žymėjimu, nurodančiu didesnę leidžiamą apkrovą.

„Continental WinterContact TS 870 P“ modelis yra skirtas didesniems automobiliams ir galingiems SUV. Šios padangos užtikrina trumpą stabdymo kelią, tikslų valdymą ir saugų važiavimą sausu, šlapiu ir žiemišku keliu. Kaip ir visos šiuolaikinės „Continental“ padangos, „WinterContact TS 870“ ir „TS 870 P“ yra pažymėtos EV ženklinimu, tad tinka tiek elektromobiliams ir hibridams, tiek ir automobiliams su tradiciniais vidaus degimo varikliais.

Pergalė teste pratęsė dabartinės „Continental“ žieminių padangų gamos geriausių įvertinimų seriją tarptautiniuose bandymuose. Šiemet „WinterContact TS 870 P“ padangos Vokietijos žurnalo „sport auto“ buvo įvertintos kaip „labai geros“, o „Auto Bild“ leidinio teste pelnė „pavyzdinių“ įvertinimą. Neseniai „WinterContact TS 870“ padangos nugalėjo ir 2023 m. Didžiosios Britanijos žurnalo „Auto Express“ žieminių padangų teste, taip pat ADAC, Austrijos ÖAMTC ir Šveicarijos TCS klubų atliktuose žieminių padangų testuose.

 

Išsamiau su testu galima susipažinti čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(7)
(-5)

Komentarai ()