Kažkur matytas. Pristatytas pirmasis istorijoje Nigerijos automobilis (Foto)  ()

„Nord Demir“ yra didelis rėminis visureigis, kurio ilgis viršija 5 metrus. Automobilis komplektuojamas su 4,6 litro 278 arklio galių V8 varikliu ir automatine pavarų dėže.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nigerijoje buvo pristatytas pirmasis nacionalinis automobilis „Nord Demir“. Rėminis visureigis bus parduodamas už 65,9 mln. nairų (72 800 USD). Išsami informacija apie automobilį buvo atskleista Nigerijos gamintojo svetainėje.

Naujasis „Nord Demir“ nėra sukurtas įmonės viduje – tai kiniškas „Hengtian L4600“, kuris savo ruožtu yra „Toyota Land Cruiser 200“ klonas.

„Nord Demir“ iš pažiūros nesiskiria nuo japoniško modelio. Jis turi išskirtinį siluetą su aukštu gobtuvu ir pailgintais sparnais. Plačios chromuotos grotelės derinamos su dideliais priekiniais žibintais. Tačiau automobilis yra didesnis nei „Land Cruiser 200“.

 

„Nord Demir“ matmenys:

  • ilgis — 5089 mm;
  • plotis — 2026 mm;
  • aukštis — 1932 mm;
  • ratų bazė - 2950 mm.
 

„Nord Demir“ salonas dekoruotas oda. Dizainas ne toks, kaip „Toyota“: sumontuoti kvadratiniai prietaisų ciferblatai ir didelis jutiklinis ekranas.

Nigerijos visureigis komplektuojamas su 4,6 l benzininiu V8 varikliu, kurio galia 207 kW. Jis suporuotas su 6 laipsnių automatine pavarų dėže.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(6)
(1)

Komentarai ()